Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4853 > Actualitate Nr. 4853 de joi, 11 decembrie 2014  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Actualitate

Primele declarații ale șefului P.S.D. Buzău după „cutremurul“ din week-end

articol de: Mirela DUMITRU
Președintele organizației județene a PSD, Constantin Boșcodeală, a ieșit ieri public cu o serie de explicații cu privire la recentele evenimente petrecute pe scena po­litică buzoiană.       
Despre arestarea pre­șe­dintelui Consiliului Jude­țean Cristi Bîgiu, Boșco­deală spune că regretă acest fapt și că a colaborat bine cu acesta sperînd ca înlocuitorul său să îi continue proiectele. „Este o problemă pentru că domnul Bîgiu știa la momentul de față toate problemele județului. În campania electorală, o lună și jumătate a luat la cunoștință real de toate problemele fiecărei comunități din județul Buzău iar proiectele începuseră să se desfășoare foarte bine, în sensul în care cele de apă, canal, drumuri, începuseră să <prindă față> astfel încît condițiile de viață ale cetățenilor județului Buzău să crească. Într-adevăr este o mare problemă pentru că a fost arestat sper ca în continuare vicepreședintele CJ să ducă mai departe aceste proiecte. Nu îmi pare rău că l-am adus în PSD ci de ce s-a întîmplat”, a afirmat președintele organizației județene a PSD. 

Așteaptă ca Justiția să decidă

În privința primarului de Nehoiu, Florentin Lungu, Boșcodeală spune că așteaptă ca justiția să își facă treaba urmînd ca în scurt timp vice­primarul să îl înlocuiască. „Am aflat și eu că în momentul de față este arestat pentru 30 de zile după cum știți, legislația este foarte clară în acest domeniu. În momentul în care vine hotărîrea judecătorească, prefectul prin ordin suspendă iar viceprimarul de resort îi ia locul. La domnul Bîgiu la fel, în momentul în care va veni hotărîrea judecătorească CJ va stabili ca unul din cei 2 vicepreședinți să-i ia prerogativele în cazul de față probabil domnul Neagu Petre”, a precizat Boșcodeală.

Boșcodeală: „Nu m-am gîndit să-mi dau demisia!”

În ceea ce privește o eventuală demisie a sa din fruntea PSD Buzău, Boșcodeală declară: „În nici un caz nu m-am gîndit să îmi dau demisia pentru că în Buzău evident că PSD a cîștigat, a fost unul din primele scoruri pe țară și lucrurile se așezaseră destul de bine...Sînt sigur că PSD dacă va considera că trebuie reformat o va face de la Centru către margine, de la cei care n-au avut rezultate la cei care au avut rezultate”.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU