Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4824 > Actualitate Nr. 4824 de vineri, 31 octombrie 2014  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Actualitate

Preda a dat cu capul de sus

articol de: Mirela DUMITRU
Preda a dat cu capul de sus
 
Deputatul Cezar Preda a dat cu capul de sus la propriu. Într-o conferință de presă susținută ieri la sediul Alianței Creștin Liberale, Preda a apărut cu o rană pe frunte explicînd că s-a lovit de cheia de la un dulap. 

Atac la Emanoil Neagu

Printre temele abordate ­s-a aflat și discuția destul de acidă purtată între vicepreșe­dintele CJ, Emanoil Neagu, și consilierul județean Raul Florescu. Profitînd de ocazie, Cezar Preda a lansat un atac dur la adresa vicepreședintelui CJ. „Culmea tupeului și prostiei a ajuns la paroxism. Am înțeles că domnul vicepreședinte Neagu l-a amenințat pe consilierul județean Raul Florescu că îl aranjează el. Aș vrea să vă spun un lucru, să nu uitați de la mine. În 2004 cînd i-am cunoscut pe amîndoi, niciunul nu avea bani să cumpere țigări. Nici Raul Florescu, nici Emanoil Neagu. Emanoil Neagu nu avea nici serviciu, ia uitați-vă în declarațiile de avere ale celor doi. Nu îi e rușine? Să amenințe, dar ce cred ei că sînt vătafi pe județul ăsta? Dar nu au limită? Au stors URBIS-ul, în ce hal a ajuns o societate puternică. Cine a stors-o, mama sau domnul Raul Florescu? Nu le e rușine? S-au trezit cu averi în declarațiile de avere de 1 milion de euro și au tupeul să amenințe? Îi atrag atenția să își vadă lungul nasului pentru că eu îl cunosc de vreo 9-10 ani și îi știu performanțele profesionale, să își vadă de treaba domniei-sale și să nu mai amenințe”, a declarat Preda.

Se pun la cale furturi electorale?

Pe final de campanie electorală pentru prezidențiale, președintele organizației ju­dețene a PNL, George Scutaru, a spus că are semnale că se va încerca fraudarea alegerilor. „O să blocăm tot ceea ce înseamnă furt electoral. Boșcodeală i-a promis lui Ponta că  îi aduce 70% în acest județ. În ultimele zile de campanie o să-l vedeți pe Ponta venind aici. E unul dintre județele în care PSD-ul va fura pe rupte. Iar pe 2 noiembrie se va face marea repetiție pentru furtul din 16“, a afirmat George Scutaru.
Alături de liderii politici locali ai ACL, George Scutaru, Raul Florescu, Dorin Bădu­lescu și Cezar Preda, la confe­rința de presă s-a aflat și fostul ministru al Sănătății, Eugen Nicolăescu. 

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Tîlhărie la lumina zilei pe cel mai circulat bulevard din Buzău

Click aici pentru toate articolele din categoria Actualitate

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU