Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4801 > Actualitate Nr. 4801 de marti, 30 septembrie 2014  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Actualitate

Iarmarocul politic


Prima ședință sub trandafiri

articol de: Doru GHEORGHIADE
Astăzi la prînz va avea loc o nouă ședință ordinară a Consiliului Local Municipal Rîmnicu Sărat, prima întîlnire a aleșilor după ce primarul Holban și vicele Cîrjan au schimbat săgeata liberală cu trandafirul pesedist.       
Conform ordinii de zi, Consiliul Local Municipal Rîmnicu Sărat va stabili astăzi cine va administra blocurile de locuințe ANL din strada Industriei și casele sociale din strada Mircea cel Bătrîn. Dacă vor vota proiectul în forma prezentată de inițiator, de primarul Viorel Holban, atunci de administrarea locuințelor sociale se va ocupa Administrația Domeniului Public. În aceeași ­șe­dință se va stabili și alocarea din bugetul local a unor sume pentru acordarea unor ajutoare de urgență unor familii sau persoane singure aflate în situații de necesitate. 
Conform proiectului de hotărîre, cinci familii din Rîmnic ar putea primi ca ajutor social sume cuprinse între 300 lei și 500 lei, suma totală menționată în proiect fiind de 2.250 lei. Tot astăzi, trei familii din Rîmnic ce înregistrau restanțe la plata impozitelor și taxelor locale ar putea fi scutite de la plata accesoriilor, respectiv a penalizărilor de întîrziere. Consilierii vor aproba și un fond de premiere a cuplurilor din Rîmnicu Sărat care au împlinit 50 de ani de căsătorie în anul 2014. dacă proiectul va fi adoptat în forma propusă de inițiator, atunci cele 35 de cupluri vor primi cîte 300 lei fiecare. 

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Căldură cu program în creșe și grădinițe
În spitalul Săpoca e nevoie de personal specializat pentru intervenții în situații de criză

Click aici pentru toate articolele din categoria Actualitate

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU