Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4755 > Actualitate Nr. 4755 de marti, 29 iulie 2014  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Actualitate

Firmele de familie ale lui Titi Holban se închid și se deschid periodic

articol de: Mona-Liza STANCIU
Înghesuit de datorii și executat silit pentru debitele societății Vîlceana, depu­tatul U.N.P.R. Titi Holban jonglează cu afacerile. Pentru a nu pune lacăt pe benzinării, a înființat, se pare, o nouă societate. Care va fi pasul următor? Să fie oare familia de­pu­tatului Titi Holban bles­te­mată? Necazurile se țin lanț. După ce a devenit martor în scandalul „Marta” au urmat o serie de dosare de executare ­si­lită intentate de societăți, despre care, surse credibi­le susțin că ar avea de recuperat de la familia lui Titi Holban circa 16 mili­arde de lei vechi. Recent, o societate ce avea de recuperat peste 1 miliard de lei vechi, facturi la combus­ti­bilii livrați benzinăriilor societății Vîlceana, a ob­ți­nut acceptul instanței de judecată pentru a trece la executarea silită. Zilele trecute judecătorii din Rîmnic au admis și o cerere de autorizare a  intrării în în­căperi, cerere făcută în vederea efectuării unei ­executări silite ca la carte. 

Asul din mînecă

Deputatul UNPR Titi Holban pare a avea însă, un as în mînecă. Sursele noastre susțin că Titi Holban ar fi găsit soluția perfectă pentru a se menține pe o linie de plutire. Se pare că a înființat o nouă societate comercială care ­s-ar numi ADESC S.R.L. și că în doar cîteva zile, familia deputatului va putea ridica documentele socie­tății de la Registrul ­Co­mer­țului. 
Demersurile făcute de Holban, este clar, sînt făcute în urma hotărîrilor judecătorești conform că­rora bunurile societății Vîlceana urmează a fi identificate, evaluate și vîndute. Cum jongleriile de ultimă oră ale deputa­tului par undeva la limita legii, executorii judecăto­rești ar trebui să se asigure că noua societate nu va prelua din bunurile societății Vîlceana, bunuri care ar trebui identificate, ­eva­luate și vîndute de executor.  

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU