Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4685 > Actualitate Nr. 4685 de miercuri, 16 aprilie 2014  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Actualitate

Din mediile politice din Palatul Victoria a parvenit informația că


Bîgiu s-a întîlnit cu Ponta

Întrevederea a avut loc recent, la București

articol de: Doru GHEORGHIADE
Vicepreședintele P.N.L. Buzău, Cristi Bîgiu, a avut o întîlnire cu președintele P.S.D., premierul Victor Ponta. Surse din mediul politic al Palatului Victoria dezvăluie că apropierea dintre Bîgiu și Ponta s-a produs recent, la București, ceea ce întărește suspiciunile că fruntașul PNL nutrește din ce în ce mai multe afinități social-democrate, mai ales că la Buzău PSD și PNL continuă să coabiteze la toate nivelurile municipale și județene și după ruperea oficială a USL.

Discuții despre scandalul A.S.F.

Sursele noastre susțin că discuțiile dintre președintele social-democrat și liderul liberal de la Buzău s-au axat pe problemele care au marcat ASF în condițiile în care Bîgiu a apărut în stenogramele ieșite în mass-media după scandalul din jurul intereselor din Agenția de Supraveghere Fiscală. Ocazie cu care Cristi Bîgiu l-a asigurat pe Ponta că n-are nici un fel de implicare în chestiunea ASF. În aceste condiții, este deosebit de interesant de urmărit evoluția PNL și a lui Bîgiu la apropiatele alegeri europarlamentare, dar mai ales la cele parțiale de la Ziduri, Pogoanele, Calvini și Valea Rîmnicului. Rezultatele PNL repurtate la aceste scrutinuri vor reliefa cît de apropiat e Bîgiu de PSD.

Hîrtia de turnesol

Practic, din acest punct de vedere, alegerile parțiale din localitățile citate și cele europarlamentare, care vor avea loc simultan, vor funcționa precum o hîrtie de turnesol politică pentru combatul sau noncombatul pe care Bîgiu și PNL îl vor arăta la alegerile de la sfîrșitul lunii mai.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU