Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4685 > Actualitate Nr. 4685 de miercuri, 16 aprilie 2014  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Actualitate

Ieri s-a dat


Un nou termen lung în dosarul Șercăianu

Expertiza tehnică de la INEC nu s-a finalizat

articol de: Mirela DUMITRU
Un nou termen lung în dosarul Șercăianu
 
Termen nou la sfîrșitul lunii iunie în dosarul primarului de la Cernătești, Valerică Șercăianu. Procesul în care edilul este cercetat pentru uciderea din culpă a unei eleve, în timp ce își conducea mașina cu viteză și sub influența băuturilor alcoolice, va fi judecat pe 24 iunie. Instanța a decis amînarea cauzei ca urmare a lipsei raportului de expertiză emis de Institutul Național de Expertiză Criminalistică București.   
 
Rezultatele analizei, cunoscute peste 4 luni

Primarul din Cernătești, Valerică Șercăianu, a fost prezent și marți în sala de judecată la procesul în care este judecat pentru uciderea din culpă a unei eleve. Lipsa raportului de expertiză întocmit de Institutul Național de Expertiză Criminalistică, supraaglomerat de volumul mare de solicitări pe care le are de efectuat, a determinat Instanța să amîne cauza pentru 24 iunie. "La momentul acesta, dosarul o să rămînă pe rol pînă cînd se face expertiza dispusă în cauză și asta durează vreo 4 luni de zile. Tocmai a comunicat Laboratorul Interjudețean de Expertiză Criminalistică faptul  că, datorită aglomerării, circa 4 luni de zile durează. Următorul termen e pe 24 iunie, de aceea s-a și dat termen mai mare, că în mod sigur nu se face expertiza", a declarat Marcel Cucuruzac, avocat Valerică Șercăianu.

Expertiza va desluși dinamica accidentului

Pe 21 mai 2013, primarul comunei Cernătești, Valerică Șercăianu, a produs un accident în urma căruia o adolescentă în vîrstă de 15 ani a fost lovită mortal la Potoceni de autoturismul său. Pe 21 martie, autoritățile au revenit la fața locului pentru reconstituirea evenimentului rutier. Procesul verbal de constatare a fost transmis Institutului Național de Expertize Criminalistice, care va desluși dinamica evenimentului de acum aproximativ un an. Cel mai probabil rezultatul expertizei INEC va fi cunoscut la începutul lunii august.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU