Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2239 > Actualitate Nr. 2239 de miercuri, 23 noiembrie 2005  
 

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Actualitate

Edilii rîmniceni sînt grijulii cu demografia


Primăria dă terenuri pentru case tinerilor căsătoriți

articol de: Loredana BĂLAN (Rîmnicu Sărat)

Tinerii căsătoriți din Rîmnicu Sărat care nu reușesc să-și achiziționeze o locuință de pe piața imobiliară vor primi sprijin din partea municipalității.

Primăria va atribui suprafețe de terenuri la o sută de cupluri tinere care își vor putea ridica astfel o casă, administrația rîmniceană încearcînd să rezolve așa o parte din problemele familiilor care nu au un acoperiș deasupra capului.

Cu ajutorul legii 15/2003, legea care se referă la sprijinirea tinerelor familii prin acordarea de terenuri din partea municipalității, aleșii locali au stabilit și zona în care vor fi împărțite terenurile, este vorba despre terenul care a aparținut fostei Unități Militare, din Bariera Focșani.

Aici, o sută de cupluri de tineri cu vîrste cuprinse între 18 si 35 de ani vor primi cu titlu gratuit un teren în suprafață de pînă la 300 de metri pătrați pentru a-și construi o casă iar construcțiile vor trebui să fie ridicate în termen de un an de zile de la atribuirea terenului

Tot în această zonă, municipalitatea urmează să ridice un nou cartier de case moderne cu aspect arhitectural occidental, casele urmînd să fie achiziționate de tinerii rîmniceni prin credit ipotecar.

 

COMENTARII

flo:
cand
si cand aveti de gand sa incepeti construirea noului cartier de case
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU