Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2471 > Actualitate Nr. 2471 de miercuri, 30 august 2006  
 

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Actualitate

Un supermarket și o bancă în dorobanți

articol de: Florina Arghir Popescu
Un supermarket și o bancă în dorobanți
 

Investițiile realizate în prezent de Grupul Constam în cartierul Dorobanți se ridică la aproape un milion de euro. Un bloc cu 17 apartamente, ce vor fi  compartimentate și amenajate la standarde moderne și două spații comerciale, ce vor servi cel mai probabil unui supermarket și unei bănci comerciale, sînt cele trei obiective cu care Constam și-a propus să îmbogățească peisajul urban din zona respectivă. Tăierea panglicii va avea loc în cel mai scurt timp, așa încît, la data de 1 decembrie, proprietarii noilor apartamente să se poată muta. În ceea ce privește tratativele cu agenții economici interesați de spațiile respective, se apropie și ele de final și vizează o serie de condiții cu impact tot asupra peisajului din zonă.
Numai amenajarea blocului de locuințe costă 800 de mii de euro
Reluarea lucrărilor  de construcție la blocul de locuințe H2, din spatele pieței, a cărui structură de rezistență a fost ridicată cu fonduri ale Ministerului Transporturilor, fiind inițial destinat angajaților CFR, înseamnă o cheltuială de 800 de mii de euro pentru Grupul Constam. Blocul are la parter un spațiu comercial în suprafață de 200 de metri pătrați, care ar putea fi închiriat unui cunoscut concern de supermarket-uri.Cel de-al doilea proiect vizează modernizarea spațiului comercial de la parterul blocului alăturat, H3, spațiu care a intrat deja în atenția unei societăți bancare din Buzău. Amenajarea apartamentelor abordează soluții moderne și permite beneficiarilor să-și exprime pretențiile cu privire la finisaje. Apartamentele vor fi dotate cu centrale termice cu tiraj forțat Ariston Uno - 24 Kw - iar bucătăria va fi mobilată pe cheltuiala Group Constam. Clientul își poate alege finisajele, obiectele sanitare, tîmplăria interioară din oferta pusă la dispoziție de Grup Constam. Tot la capitolul finisaje trebuie menționat că se va folosi numai gresie și faianță de import Spania și Italia, tîmplărie interioară și uși de lemn marca "Classen", tîmplărie exterioară de tip PVC cu geam termopan.
O bancă și un supermarket în continuare
Spațiul comercial de la parterul blocului are o suprafață de  aproximativ 250 de metri pătrați și este destinat amenajării unui supermarket, care ar putea ridica anumite standarde în ceea ce privește desfășurarea comerțului în zona respectivă. Directorul general Florin Mănescu spune că lucrările de modernizare a spațiului comercial  de la parterul blocului H3, învecinat cu H2, se desfășoară cu scopul de a  crea aici un spațiu destinat activităților financiar - bancare. Responsabilii grupului se află în negocieri avansate cu conducerea sucursalei buzoiene a băncii ING. Firmele care ar dori să funcționeze în spațiile comerciale de la parterul celor două blocuri intenționează să-și înceapă activitatea la începutul lunii octombrie.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU