Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2238 > Actualitate Nr. 2238 de marti, 22 noiembrie 2005  
 

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Actualitate

Costieni, raiul infractorilor de noapte rîmniceni

articol de: Loredana BĂLAN (Rîmnicu Sărat)

Infractorii axați pe furturile din autoturisme acționează din ce în ce mai des în municipiul Rîmnicu Sărat.

În ultimele săptămîni, agenții de Poliție din Rîmnicu Sărat au identificat trei astfel de grupuri de infractori ce provin din alte localități ale țării. Potrivit oamenilor legii, cele mai multe din furturile din autoturisme sînt comise pe timp de noapte, cartierul Costieni fiind cel în care s-au semnalat cele mai multe spargeri. Unul dintre grupurile de infractori a fost prins chiar noaptea trecută de o patrulă de siguranță publică din cadrul Poliției rîmnicene.

În urma unui control, polițiștii au identificat într-un autoturism cu număr de Vrancea patru persoane care transportau mai multe bunuri, respectiv capace ornament pentru roți auto, roți auto și oglinzi retrovizoare. Ocupanții mașinii verificate au fost conduși la sediul Poliție Rîmnicu Sărat, unde în urma cercetărilor s-a stabilit că bunurile găsite au fost sustrase de la diferite autoturisme din cartierul Costieni.

Bunurile sustrase au fost recuperate  și predate părților vătămate, iar cercetările vor continua pentru a se stabili întreaga activitate infracțională a grupului.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU