Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4478 > Actualitate Nr. 4478 de vineri, 14 iunie 2013  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Actualitate

După ce a acuzat stări de amețeală și leșin,


Ionel Tescaru, șeful Companiei de Apă, a ajuns în spital din cauza unui puseu de tensiune

El a fost internat la Cardiologie și se află în afara oricărui pericol

articol de: Doru GHEORGHIADE
Ionel Tescaru, directorul general al Companiei de Apă, a ajuns în spital după un puseu de tensiune. El a acuzat puternice amețeli și stare de leșin, astfel că acum două zile, în jurul prînzului, subalternii săi au sunat la 112. Inițial, paramedicii de pe Ambulanță au socotit că este vorba despre o lipotimie, dar după mai multe investigații de specialitate, s-a stabilit că a fost vorba despre un puseu de tensiune, tensiometrul înregistrînd la un moment dat o tensiune de 22 cu 11. În cele din urmă, după îngrijiri și internarea la Secția de Cardiologie a Spitalului Județean, starea de sănătate a pacientului Tescaru s-a stabilizat, el fiind în afara oricărui pericol.

Urma un tratament contra tensiunii

Despre Ionel Tescaru nu se poate spune că este cunoscut drept un om cu probleme coronariene, dar se pare că are o tensiune arterială variabilă. De aceea urma un tratament medicamentos specific care să regleze aceste vîrfuri de tensiune. În ultima vreme, însă, se pare că Tescaru nu a mai luat medicația în mod regulat, deoarece îi producea stare de somnolență, iar funcția de la serviciu îl solicita foarte intens. Este, așadar, posibil ca puseul de tensiune de miercuri să fi fost cauzat tocmai de întreruperea tratamentului medicamentos. Ieri, Ionel Tescaru se simțea bine, a fost supus unor investigații speciale și a efectuat un computer tomograf.

Motive de stres

Ionel Tescaru este unul dintre cei mai apreciați manageri din județ, dovedindu-și capacitățile atît în fruntea unor serioase companii private, cît și la cîrma Companiei de Apă, care, sub managementul său, a accesat numeroase proiecte cu bani europeni, unele aflate în plină derulare, fapt care îl solicita foarte mult în ultima vreme. Șeful C.A. a cochetat și cu politica, el fiind acum 8 ani candidatul PNL pentru Palatul Comunal, scrutin după care s-a clasat pe poziția a treia. O oarecare stare de stres s-ar putea să-i fi produs și faptul că Tescaru era considerat cînd de partea PNL, cînd de cea a PSD, el poziționîndu-se însă la mijloc în cadrul USL. Ieri, mai mulți oameni politici și prieteni l-au vizitat la spital pe parcursul întregii zile.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU