Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2459 > Actualitate Nr. 2459 de miercuri, 16 august 2006  
 

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Actualitate

Din cauză de parafe și semnături,lansarea "la apă" a autobuzelor englezești se amînă

articol de: Eugen ZĂVOIANU
Din cauză de parafe și semnături,lansarea "la apă" a autobuzelor englezești se amînă
 

Scoaterea pe traseu a celor zece noi autobuze englezești se face după chipul și asemănarea efortului titanic de a le aduce la Buzău. Adică încet și fără grabă. Dacă, inițial,
edilii buzoieni estimau că promenada noilor achiziții va începe imediat, acum startul în cursă al autobuzelor se tot amînă. Cauza, ca întotdeauna, este semnarea și parafarea a tot felul de hîrtii și documente. Mai exact, proprietara autobuzelor, Uni Credit Leasing, trebuie să aducă la Buzău certificatele de înmatriculare a autovehiculelor, cărțile de identitate ale acestora și asigurările. Conducerea societății Trans Bus, beneficiara mijloacelor de transport în comun, afirmă că autobuzele vor fi introduse pe traseu după predarea-primirea acestor documente.
"Proprietarii autobuzelor, cei de la Uni Credit, au promis că joi vor veni la Buzău și vom face predarea-primirea acestor acte. Dacă joi vom reuși acest lucru, luni vom introduce pe traseu noile autobuze", spune Gheorghe Voicu, directorul Trans Bus.
Rutele 1, 7 și 8
În ceea ce privește repartizarea noilor achiziții pe trasee, conducerea Trans Bus a decis să aloce mai multe autobuze pe cele mai solicitate rute. "Am decis ca cele noi zece autobuze să le introducem pe traseele 1, 7 și 8. Astfel, pe rutele 7 și 8 vom repartiza cîte patru autobuze, iar pe ruta 1, două. De asemenea, o dată cu introducerea noilor autobuze, vom retrage din circulație cinci din cele 32 de autobuze vechi pe care le avem pe trasee. Așadar, de luni, vom avea 37 de autobuze, în loc de 32, cît sînt în prezent", precizează Gheorghe Voicu.Pînă cînd buzoienii vor avea ocazia să vadă orașul din autobuze englezești, șoferii de la Trans Bus se antrenează de zor pentru a face față solicitărilor tehnologice la care îi vor supune noile achiziții. Potrivit conducerii Trans Bus, întreg staff-ul tehnic al societății, dar mai ales șoferii, învață să evite capcanele tehnologiei moderne, electronice, dar și mecanice, cu care sînt înzestrate autobuzele BMC. Șoferii au făcut deja o instruire ce vizează manevrarea în bune condiții a autobuzelor, urmînd ca pregătirea teoretică să fie completată cu una practică, în zilele următoare.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Adolescenți prinși cu droguri, în Parcul Crîng
Un buzoian, membru al mafiei siciliene, săltat la el acasă
Instanțele de judecată au început să anuleze licențele "Trans Bus"

Click aici pentru toate articolele din categoria Actualitate

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU