Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2235 > Actualitate Nr. 2235 de vineri, 18 noiembrie 2005  
 

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Actualitate

Se întîmplă în plină stradă


Lupte crîncene între șoferii de maxi-taxi în plină stradă

Șoferii care ies din program sînt amenințați cu bătaia

articol de: Mărgărit GROSU

Operatorii de maxi-taxi și-au luat destinele în mîini și au început să facă ordine în trasee. După o perioadă de calm în care fiecare a încercat să dea dovadă de bună purtare ca urmare a controalelor organizate de Autoritatea Rutieră Română și de polițiști, operatorii au revenit la normal.

Administratorii firmelor de transport local au ieșit la drumul mare cu programul traseelor și ceasul în mînă. Cei care nu se încadrează în baremul impus la acordarea licențelor de transport sînt trași pe dreapta, iar pînă la linșare nu mai este decît un pas.

Inspectorii primăriei lîncezesc în birouri

Ca prin farmec, la Autoritatea Rutieră Română Buzău nu s-a mai înregistrat nici o plîngere în această perioadă. Apucăturile operatorilor de maxi-taxi sînt cunoscute și de Vasile Olariu, directorul A.R.R. Buzău. "Pentru a veni în preîntîmpinarea unor astfel de evenimente este necesar ca inspectorii din cadrul Primăriei Buzău să verifice în traseu condițiile în care
se desfășoară transportul în comun, această atribuție fiind în exclusivitate în sarcina primăriei", ne-a declarat Vasile Olariu.

Dacă așa stau lucrurile în transportul local, în cazul transportului județean disciplina este mai mare. Controlale efectuate de Autoritatea Rutieră au instaurat ordinea, iar trecerea prin mai multe județe constituie o creștere a numărului controalelor efectuate.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU