Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2393 > Actualitate Nr. 2393 de miercuri, 31 mai 2006  
 

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Actualitate

Actualitatea la zi

Ucisă de fulger

Fenomenele meteorologice surprind în ultima perioadă atît prin intensitatea lor, dar și prin pagubele create. Pe lîngă distrugerile de bunuri materiale se întregistrează din păcate și pierderi de vieți omenești. Lucrătorii postului de poliție Mărăcineni au fost sesizați cu privire la faptul că în data de 27.05.2006, între orele 18.30-19.00, o localnică în vîrstă de 66 ani, în timp ce efectua lucrări agricole pe un teren din extravilanul localității, a fost lovită de un fulger, suferind leziuni ce au condus la instalarea decesului. Cadavrul a fost depus la SML Buzău în vederea efectuării necropsiei.  (M.G.)

Curățenie printre evazioniști

Începutul de săptămînă a debutat cu un nou dosar de evaziune fiscală. Luni, s-a început urmărirea penală împotriva a doi buzoieni în vîrstă de 42, respectiv 31 ani, ambii administratori ai unei societăți comerciale din Buzău, pentru comiterea infracțiunilor de evaziune fiscală și folosirea banilor societății în interes personal. Polițiștii au stabilit că cei doi nu au înregistrat în contabilitate venituri realizate din comercializarea de produse alimentare în sumă de 95.157,70 lei și s-au sustras în acest mod de la plata către bugetul consolidat al statului a obligațiilor fiscale constînd în TVA și impozit pe profit în sumă de 17.752,10 lei. De asemenea, ca urmare a neînregistrării în totalitate a veniturilor nerealizate, cei doi asociați și-au însușit în mod ilicit suma de 95.157,70 lei. Cercetările continuă cu învinuiții în stare de libertate și se acționează în vederea recuperării integrale a prejudiciului.   (M.G.)

Urmărit internațional adus la locul de detenție

Pribegind prin țări străine după ce au țepuit firme cu sume exorbitante de bani la adăpostul unor firme fantomă, infractorii se întorc rînd pe rînd acasă după ce au fost dați în urmărire generală. De la Viena a fost adus în țara Angheluș Marin, de 48 de ani, din Buzău, împotriva căruia Tribunalul Vrancea a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de cinci ani și șase luni, pentru înșelăciune. Potrivit surselor judiciare, Angheluș Marin, împreună cu alți doi complici, a cumpărat băuturi alcoolice, de la o societate comercială din Focșani, în valoare de 1.742.714.370 lei vechi, cu o filă CEC fără acoperire. După scurtul răgaz în care s-a desfătat cu banii încasați pe marfa vîndută, Angheluș va fi cazat corespunzător pentru executarea pedepsei la care a fost condamnat. (M.G.)

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU