Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2387 > Actualitate Nr. 2387 de marti, 23 mai 2006  
 

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Actualitate

Autobuze noi la Rîmnic

Asta-i dorința primarului Ghinioiu

Autobuze noi la Rîmnic
 

La Rîmnicu Sărat, reînnoirea parcului auto la societatea care asigură transportul public de persoane se impune în mod obligatoriu, pentru că pe arterele municipiului circulă numai autobuze vechi de mai bine de un deceniu.
Deși SC Tuc realizează, în prezent, transportul în comun cu ajutorul a șapte autobuze ce au o vechime de mai bine de 10 ani, autoritățile rîmnicene nu dau asigurări că vor putea achiziționa prea curînd autovehicule noi pentru transportul public de persoane, pentru că bugetul alocat anului în curs nu prevede bani destinați achiziției de mijloace de deplasare.
Primarul Rîmnicului, Constantin Ghinioiu, a declarat că în municipiu se impune cumpărarea a patru noi autobuze, exclusiv pentru transportul urban. Investiția ar fi de aproximativ 20 de miliarde de lei vechi: "Sînt dispus să fac orice efort financiar și să schimbăm tot parcul de mașini acolo, dar cu o singură condiție, parcul să fie utilizat numai pentru transport urban și nu pentru transport în localitățile limitrofe. Sînt de acord și cu cea de-a doua soluție dar cu o contribuție din partea bugetului Rîmnicu Sărat și bugetele din comunele respective.", a precizat edilul rîmnicean.
Loredana BĂLAN
(Rîmnicu Sărat)

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU