Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2311 > Actualitate Nr. 2311 de miercuri, 22 februarie 2006  
 

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Actualitate

Încă o dovadă că transportul interurban de călători a fost scăpat din mînă:


Un alt microbuz s-a răsturnat și a băgat groaza în călători

articol de: Simona Dumitru
Un alt microbuz s-a răsturnat și a băgat groaza în călători
 

Un microbuz de persoane care transporta 13 călători s-a răsturnat ieri dimineață, accidentul produs pe DN 2 E 85, la intrarea în localitatea buzoiană Poșta Cîlnău dinspre Rîmnicu Sărat, soldîndu-se cu rănirea ușoară a pasagerilor și avarierea într-o proporție semnificativă a autovehiculului.

Accidentul s-a produs în jurul orei 10.15. Conform poliției, șoferul unui microbuz care transporta persoane pe ruta Tecuci-București a observat tîrziu un autoturism staționat în fața sa, pe aceeași bandă de mers. Pentru a evita impactul, șoferul microbuzului a virat brusc stînga, împrejurare în care a pierdut controlul asupra direcției de mers și a pătruns în curtea locuinței unui cetățean, unde s-a răsturnat. Oamenii care erau transportați spre București au susținut imediat după accident că șoferul microbuzului circula cu viteză considerabilă. În urma impactului, toți cei 13 pasageri s-au ales cu zgîrieturi, cinci dintre ei fiind transportați cu ambulanța la Spitalul Județean Buzău, fiind însă în afara oricărui pericol. Urmare a numeroaselor accidente în care au fost implicate microbuze de transport persoane, inspectorii de la Autoritatea Rutieră Română vor intensifica acțiunile în rîndul operatorilor de maxi-taxi.

 
În ultimele trei luni, pe raza județului Buzău s-au produs aproape zece accidente rutiere în care au fost implicate microbuze care transportau persoane, în urma acestor evenimente pierzîndu-și viața o persoană, iar alte cîteva zeci fiind rănite.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU