Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2311 > Actualitate Nr. 2311 de miercuri, 22 februarie 2006  
 

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Actualitate

Încă o dovadă că transportul interurban de călători a fost scăpat din mînă:


Un alt microbuz s-a răsturnat și a băgat groaza în călători

articol de: Simona Dumitru
Un alt microbuz s-a răsturnat și a băgat groaza în călători
 

Un microbuz de persoane care transporta 13 călători s-a răsturnat ieri dimineață, accidentul produs pe DN 2 E 85, la intrarea în localitatea buzoiană Poșta Cîlnău dinspre Rîmnicu Sărat, soldîndu-se cu rănirea ușoară a pasagerilor și avarierea într-o proporție semnificativă a autovehiculului.

Accidentul s-a produs în jurul orei 10.15. Conform poliției, șoferul unui microbuz care transporta persoane pe ruta Tecuci-București a observat tîrziu un autoturism staționat în fața sa, pe aceeași bandă de mers. Pentru a evita impactul, șoferul microbuzului a virat brusc stînga, împrejurare în care a pierdut controlul asupra direcției de mers și a pătruns în curtea locuinței unui cetățean, unde s-a răsturnat. Oamenii care erau transportați spre București au susținut imediat după accident că șoferul microbuzului circula cu viteză considerabilă. În urma impactului, toți cei 13 pasageri s-au ales cu zgîrieturi, cinci dintre ei fiind transportați cu ambulanța la Spitalul Județean Buzău, fiind însă în afara oricărui pericol. Urmare a numeroaselor accidente în care au fost implicate microbuze de transport persoane, inspectorii de la Autoritatea Rutieră Română vor intensifica acțiunile în rîndul operatorilor de maxi-taxi.

 
În ultimele trei luni, pe raza județului Buzău s-au produs aproape zece accidente rutiere în care au fost implicate microbuze care transportau persoane, în urma acestor evenimente pierzîndu-și viața o persoană, iar alte cîteva zeci fiind rănite.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Adolescenți prinși cu droguri, în Parcul Crîng
Un buzoian, membru al mafiei siciliene, săltat la el acasă
Instanțele de judecată au început să anuleze licențele "Trans Bus"

Click aici pentru toate articolele din categoria Actualitate

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU