Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2297 > Actualitate Nr. 2297 de luni, 6 februarie 2006  
 

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Actualitate

Atenție la cumpărături!


Țepe cu sobe de teracotă

articol de: Dragoș Topală

Succesul comerțului este reclama, lucru înțeles de orice agent economic și aplicat în realitate cam în aceeași proporție, chiar dacă modul în care se face, de multe ori, prejudiciază din greu cumpărătorul. Cel puțin în Buzău încă se mai atrag clienții în magazin pe baza unor publicități mincinoase, probabil mergîndu-se pe ideea că, dacă intră și nu găsește ce i s-a promis, poate nu pleacă cu mîna goală.
Așa a pățit mai acum cîteva zile un buzoian, care simțind nevoia de a-și cumpăra o sobă de teracotă, a comandat una unui magazin care comercialza așa ceva.

Omul s-o fi bucurat prea devreme cînd a citit în factură că are transportul gratuit, lucru care s-a dovedit a fi amarnic de fals, societatea respectivă luîndu-i banii și lăsîndu-l în stradă cu obiectul. Neavînd ce face, a scos alți bani din buzunar pentru a achita contravaloarea unui transport pînă la domiciliu, după care, frustrat, s-a adresat O.P.C.-ului. Inspectorii de acolo au verificat și constatat că omul a fost privat de un drept, pe care singur agentul economic și-l impusese, ca și serviciu gratuit și a dispus restituirea contravalorii transportului, de către firma neserioasă. Înșelăciunea a fost sancționată mai apoi conform gravității, amenda fiind achitată mai mult ca sigur din profitul înregistrat de pe urma altor păcăleli similare.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU