Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 5763 > Actualitate Nr. 5763 de marti, 16 octombrie 2018  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 34

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Actualitate  

Proiect de reabilitare a Spitalului Județean cu bani europeni

Consilierii județeni au aprobat, vineri, promovarea unui nou proiect finanțat din fonduri europene care vizează dotarea ambulatoriului de specialitate al Spitalului Județean Buzău cu mai multe echipamente.

Aleșii au votat în unanimitate pentru proiectul a cărui valoare este de aproape 2 milioane de euro și pentru care autoritatea județeană va avea o cotă de cofinanțare de aproximativ 230.000 de lei.

"Este vorba despre un proiect cu fonduri europene p [...]


 

Șoc la Spitalul Județean

Un pacient s-a aruncat în cap de la etaj


Momente de groază joi noapte în secția de neurologie a Spitalului Județean de Urgență Buzau. Un pacient s-a aruncat în cap de la etaj, după ce a presărat teroare în rîndul personalului medical pe care l-a amenințat cu obiecte contodente.

Bărbatul de 64 de ani din Lopătari a fost internat pe 9 octombrie în secția de nerologie a Spitalului județean Buzau. El suferea de epilepsie și fusese internat după ce făcuse un accident vascular cerebral. Mai mult decît atît, analizele [...]


 

A început reabilitarea

DJ 203K, un proiect de infrastructură care schimbă județul

Lucrările au început de cîteva săptămîni


Proiectul de reabilitare al drumului județean 203K între Mărăcineni și Podu Muncii au început de cîteva săptămîni iar lucrările au demarat în forță pe mai multe tronsoane de drum unde constructorii au început săpături la mare adîncime pentru a consolida infrastructura drumului. 

Șoseaua se va reabilita cu bani proveniți din fonduri europene iar la finalul lucrărilor, preconizate să dureze doi ani, drumul va avea o cu totul altă construcție. Este vorba de lă [...]


 

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU