Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3485 > 5 minute Nr. 3485 de luni, 11 ianuarie 2010  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
5 minute  

Tîlharu', "mocsu' "și bidonu'

Un tînăr de 20 de ani, din Nehoiu, îndrăgostit realmente de mecanică, a vrut în plină noapte să mai cunoască din tainele unui utilaj al unei firme de construcții. Dar pentru că utilajul avea în rezervor ceva motorină, i-a trecut repede nevoia de cunoaștere și s-a pus pe furat combustibilul. Pentru a putea deschide bușonul rezervorului, tîlharul a folosit un "mocs", după care a încărcat un bidon de 20 de litri  cu motorină. Nu știm cu exactitate dacă utilajul mai avea motorină în rezerv [...]


 

La munte, la deal sau la cîmpie,

Bețivii au invadat drumurile

Polițiștii abia fac față șoferilor care beau alcool și apoi se urcă la volan


Un buzoian de 22 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 100H, din Vernești, a pierdut controlul asupra direcției, autoturismul derapînd în afara părții carosabile. În momentul în care a fost testat de polițiști cu aparatul "Drager", conducătorul auto a avut o concentrație alcoolică de 1,29 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i-au fost recoltate probe biologice de sînge în vederea stabilirii alcoolemiei și i s-a întocmit dosar penal.

Fără drept de co [...]


 

Un alt efect al recesiunii economice

Ne-au năpădit cerșetorii

"Zonele de activitate" sînt minuțios delimitate


Cerșetoria, în aceste zile de criză, se pare că, față de alte îndeletniciri, s-a dezvoltat și e la loc de cinste în categoria "industriilor subterane." Forma aceasta de cîștig este bine structurată în rețele ce se întind prin toate cotloanele și străduțele din oraș. Unde este înghesuiala mai mare, acolo poți vedea la tot pasul copii sau bătrîni cu mîna întinsă, ce-ți cer bani pentru a-și lua o pîine.
Dar cum bine știți, acești bani numai pe pîine nu se duc, ajungînd în buzunarele [...]


 

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU