Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3191 > 5 minute Nr. 3191 de joi, 22 ianuarie 2009  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 18





Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro




5 minute  

A crescut ajutorul de înmormîntare

Cuantumul ajutorului de înmormântare a crescut față de anul trecut. Majorarea acestuia se ridică la aproximativ 150 de lei. Noile reglementări în domeniu se vor aplica începînd cu această lună. Executivul a stabilit că, pentru anul 2009, cuantumul ajutorului de deces va fi de 1.702 lei pentru asigurat sau pensionar. În cazul unui membru de familie al asiguratului sau pensionarului, cuantumul ajutorului de înmormîntare a fost fixat la 851 de lei. 
(R.B.)

Becuri ecologice în instituț [...]


 

Proiecte Phare

Strategii de dezvoltare locală pentru opt comune

Asociația Formare, Dezvoltare, Asistență - FORDA Buzău, a lansat ieri, în parteneriat cu Instituția Prefectului, proiectul "Subsidiaritate și dezvoltare locală II".  Proiectul se va derula în perioada decembrie 2008 - octombrie 2009 și va viza creșterea absorbției fondurilor europene în opt comune buzoiene, respectiv C.A. Rosetti, Năieni, Gl. Siliștea, Bozioru, Smeeni, Bălăceanu, Bisoca și Ulmeni, prin realizarea de strategii de dezvoltare locală. Conform declarației coordonatorului [...]


 

Criza se resimte peste tot

Bebelușii au rămas fără lapte praf

Multe dintre mămici nu au mai apucat să ia laptele prescris de medic din luna decembrie


Aproape cinci sute de mămici din municipiu așteaptă de mai bine de o lună să primească de la Direcția de Asistență Socială cota de lapte praf pentru sugari. Potrivit legii, mămicile care nu-și mai pot alăpta copiii primesc în fiecare lună o rețetă de la medicul de familie pentru cinci cutii de lapte praf acordate de stat gratuit. Există cazuri în care o parte dintre ele nu au mai apucat să ia laptele prescris de medic din luna decembrie.

Nu sînt bani
Din stocul de peste două [...]


 

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU