Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3188 > 5 minute Nr. 3188 de luni, 19 ianuarie 2009  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 18

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
5 minute  

Furt de piese auto

Polițiștii au continuat verificările cu privire la un furt din anexa unei locuințe, comis în ziua precedentă, pe raza localității Năeni. În urma investigațiilor a fost prins principalul suspect, un tînăr de 22 de ani, din localitate, despre care Poliția a stabilit că în noaptea de 13 spre 14 ianuarie a pătruns prin efracție într-o anexă a locuinței unui cetățean și a sustras mai multe piese auto în valoare de aproximativ 3.000 de lei. Tînărul a recunoscut fapta comisă, iar bunurile sustrase a [...]


 

O metodă bună

Credite pentru căldură

Bugetul Primăriei are de suferit din cauza costurilor pentru încălzirea apartamentelor


Primăria va fi nevoită să facă împrumuturi din ce în ce mai mari pentru ca populația să nu plătească mai mult pentru căldura din apartamente.
O mare parte din datoriile acumulate de Primărie la bănci prin contractarea de credite a fost determinată de creșterea prețului de producție a gigacaloriei. Cum prețul căldurii a rămas neschimbat, municipalitatea a fost nevoită să subvenționeze din propriul buget diferența dintre costul real al gigacaloriei și cel plătit de populație. Este un efor [...]


 

Programul SAPARD va continua și în 2009

Banii europeni, încă disponibili

Doar 85 la sută din fondurile europene destinate proiectelor SAPARD au fost folosite


Cu toate că este nevoie de multe investiții cu finanțare europeană, mai ales în mediul rural, administrațiile locale din județ nu au reușit să depună proiecte eligibile care să primească fonduri prin programul SAPARD.
Lucrările care s-au făcut pînă acum au absorbit numai 85 la sută din banii veniți pe această cale, restul repartizîndu-se pentru 2009. Anul acesta se reiau finan­țarile europene, solicitanții trebuind să depună noi cereri la O.J.P.D.R.P.

Sute de mii de euro nech [...]


 

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU