Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3120 > 5 minute Nr. 3120 de joi, 23 octombrie 2008  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 18

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
5 minute  

Armată

Memorialul Grigore Baștan

Parașutiștii se întrec începînd de ieri în Concursul național "Memorial General Grigore Baștan", o competiție intrată deja în tradiție. Probele de concurs se desfășoară la aerodromul Buzău, iar cîștigătorii vor fi premiați vineri în cadrul unei festivități ce se va desfășura la monumentul ridicat în memoria generalului Baștan, amplasat pe strada ce îi poartă numele, din fața Spitalului Județean.
(L.M.)

Rutier
Șoferi și mașini la control
Poliția Municipiului R [...]


 

Prea săraci pentru supraveghere video Prea săraci pentru supraveghere video

Polițiștii i-au convocat ieri la Centrul de Prevenire a Criminalității pe reprezentanții firmelor specializate în furnizarea de echipamente de supraveghere la o discuție despre necesitatea instalării unor astfel de sisteme.Cele două părți și-au prezentat ieri problemele cu care se confruntă și au încercat să ajungă la un numitor comun pentru a le rezolva. Polițiștii au observat un dezinteres total din partea patronilor din județ în a-și proteja avutul de hoți. Ei spun că, pe lîngă lipsa de ba [...]


 

Aglomerație în centrele de plasament Aglomerație în centrele de plasament

Orfelinatele buzoiene trec la momentul actual printr-o situație fără precedent. Centrele de ocrotire sînt arhipline. Odată cu venirea frigului, zeci de copii din familii sărace, mai ales din zonele rurale, au fost internați în centrele de plasament din județ pentru a avea căldură și mîncare. Între timp, autoritățile caută soluții pentru a le oferi adăpost copiilor. Problema este că variantele de rezolvare a acestei crize sînt puține și ele depind în mare parte de bani.

Asistenții [...]


 

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU