Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2719 > 5 minute Nr. 2719 de joi, 28 iunie 2007  
 

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
5 minute  

Trei salarii pentru munca la distanță

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Buzău sprijină persoanele care își găsesc locuri de muncă la distanță. Sprijinul financiar se acordă în funcție de distanță. Totodată, dacă o persoană își găsește un loc de muncă într-o localitate și își mută domiciliul acolo, bonusul va crește. Persoanele care au găsit un post vacant de muncă la mai mult de 50 de km de locuință primesc un bonus din partea A.J.O.F.M în valoare de 780 de lei. În ultimele cinci luni au fost acordate 59 de astfel [...]


 

Indiferența primarilor a umplut apa CU petrol și nitriți

Apa fîntînilor din comunele Padina și Măgura nu mai poate fi consumată ca urmare a faptului că autoritățile nu au luat măsuri periodice de dezinfecție, fapt confirmat în urma controlului efectuat la începutul acestei săptămîni de Autoritatea de Sănătate Publică. În urma controlului s-a stabilit că nici una din fîntînile verificate nu au fost dezinfectate, iar încărcătura microbiană depășește limita admisă prin lege.

Din cele 10 fîntîni, cîte există în comuna Padina, doar patru respectă [...]


 

Debandadă în fișele de observație

Controlul efectuat de Casa Județeană de Asigurări de Sănătate în spitalele din județ, alături de Autoritatea de Sănătate Publică, a evidențiat și alte realități dramatice, pe lîngă cele obișnuite, cum sînt dezastrul din blocurile alimentare și grupurile sanitare. Din evidențele spitalelor lipsesc aspecte importante, de care depinde finanțarea lor, iar pacienților nu li se respectă toate drepturile.

Avem cu ce ne consola
Directorul Casei Județene de Asigurări de Sănătate, medicul Au [...]


 

Demisie în bloc la Centrul de terapie ocupațională din Rîmnic

Cei 23 de salariați ai Centrului de Integrare prin Terapie Ocupațională Rîmnicu Sărat și-au dat, in corpore, demisia. Asta s-a aflat ieri, la ședința Consiliului Județean Buzău, iar explicația oficială, furnizată adunării de către președintele Victor Mocanu, a fost că salariații au plecat pentru că salariile sînt foarte mici, iar oamenii, probabil, și-au găsit locuri de muncă mai bine plătite. Ciudat, însă, pentru că demisia s-a produs doar după ce C.I.T.O. Rm. Sărat a intrat direct sub tutel [...]


 

5 Minute

Flagrant la Depou
Pe data de 24 spre 25 iunie, angajați ai Poliției Comunitare și Poliției Transporturilor Feroviare au organizat un flagrant, care s-a soldat cu depistarea cetățeanului Cordonașu Dorin, în timp ce, cu ajutorul a trei bare de oțel și o rangă de fier, desfăcea componente ale vagoanelor garate în Depoul C. F. R. Suspectul a fost reținut și imobilizat de către patrula mixtă și a fost predat organelor poliției pentru anchetă. (F.Z.)

Tabără de lucru
Asocia [...]


 

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU