Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2714 > 5 minute Nr. 2714 de vineri, 22 iunie 2007  
 

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
5 minute  

Nimic bătut în cuie!

Agricover continuă tratativele cu BUNGE

Deocamdată, conducerea societății Agricover se concentrează asupra planurilor de dezvoltare


Creșterea profitului și axarea pe agricultură sînt principalele obiective ale societății Agricover. În primele patru luni ale anului în curs, profitul Agricover a crescut cu 84 la sută și, potrivit directorului general Robert Arsene se estimează o cifră de afaceri pentru acest an de 320 milioane RON, cu 60 milioane RON mai mare decît în 2006, și un profit de 14 milioane RON, în creștere cu 5 la sută față de anul precedent.

Planurile de investiții cuprind creșterea capacității de depozi [...]


 

Căldura care ne pune la treabă!

Măsuri la cald, luate de Comitetul pentru Situații de Urgență

Ultima avertizare meteo, prin care județul Buzău a primit codul galben, a suplimentat


Atenționarea meteorologică transmisă de Autoritatea Națională de Meteorologie, conform căreia județul Buzău este amenințat de caniculă și disconfort termic în perioada următoare, a determinat stabilirea unor măsuri la nivelul Prefecturii Buzău. În urmă cu două zile s-a întrunit Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, prezidat de prefectul Gabriel Balaban, în cadrul căruia s-a emis o hotărîre privind măsurile ce trebuie aplicate în perioada următoare pentru evitarea situațiilor deosebit [...]


 

Avem lapte praf

Bebelușii nu mai duc lipsă de lapte praf. În stoc se află circa 3.000 de cutii, care acoperă necesarul pentru perioada imediat următoare. A scăzut și numărul de copii care au nevoie de lapte praf, după ce s-a luat decizia să primească numai cei care nu pot fi alăptați pe cale naturală.

[...]

 

Fără victime

Serviciul de Ambulanță nu înregistrează un număr impresionant de solicitări din partea celor afectați de căldură. Maria Stanciu, asistenta-șefă de la Ambulanță, spune că situația este nesperat de bună, mai ales că anul trecut, numai în iunie s-au înregistrat 11 decese din cauza caniculei.

[...]

 

Contradicția nu aduce întotdeauna progres:

Pești morți și pete de culoare neagră pe rîul Rîmnicu Sărat

Situația de fapt a declanșat un nou conflict de idei între Garda de mediu și Agenția pentru Protecția Mediului, înainte ca analizele de laborator să fie finalizate


Pești morți și pete de culoare neagră pe albia rîului Rîmnicu Sărat au fost sesizate telefonic, în urmă cu două zile, la Agenția de Protecție a Mediului.
Sesizarea s-a verificat și la fața locului, unde au descins în scurt timp comisarii Gărzii de Mediu. Cele două instituții mai sus citate nu cad, însă, de acord asupra posibilelor cauze care ar fi putut să provoace situația de fapt.

Fiecare cu varianta sa

În data de 19 iulie, Agenția pentru Protecția Mediului a fost sesizat [...]


 

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU