Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2642 > 5 minute Nr. 2642 de luni, 26 martie 2007  
 

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
5 minute

Călătorii împart stația de autobuz cu tomberoanele de gunoi

Lîngă Gara Buzău, pubelele spațiilor comerciale din zonă au fost amplasate chiar în stația de autobuz

articol de: Iulian gavriluță
Călătorii împart stația  de autobuz cu tomberoanele de gunoi
 

Stația de autobuz din Gara Buzău este înțesată de tomberoane de gunoi. Zac acolo de ani de zile, pentru că în afară de cetățenii care așteaptă în stațiile de autobuz, nu
deranjează pe nimeni. Angajații de la SC RER Ecologic Service, care le golesc o dată pe zi, sînt mulțumiți că tomberoanele sînt la stradă și nu se spetesc prea mult să care gunoiul, iar patronii spațiilor comerciale din zonă, cărora le aparțin, spun "merci" că-și pot permite să-și țină pubelele la doi pași, grație ignoranței autorităților. 

Decît să aștepți autobuzul mai bine o iei, ușurel, la pas
Cine a "gîndit" acest amplasament al tomberoanelor nu s-a străduit mult, deoarece o simplă privire ar fi fost de ajuns să se constate că nu e locul cel mai nimerit pentru asta, mai ales că trotuarul este foarte îngust și îngrădit cu bare metalice și stîlpi. Este aproape o aventură să aștepți autobuzul în stația de la gară. În afara bălților care nu-ți permit să faci un pas fără să te uiți în jur, mai ai de îndurat și miasmele care-ți "mută nasul din loc". Resturile de gunoi zac pe jos, special parcă pentru trecătorul grăbit care nu are timp decît să le ocolească. Tomberoanele aparțin chioșcurilor din apropiere, așa că există cineva care ar putea măcar să le pună capacele și să mai estompeze din duhoarea care în zilele calde te scoate din minți.

Și primăria acuză
Viceprimarul Constantin Ionescu a aflat cu suprindere despre mizeria etalată zilnic în stația de transport public în comun de la gară: "Nu e normal ca aceste tomberoane să stea pe trotuar tot timpul, cei de la societatea R.E.R. Ecologic Ser-vice, ar trebui să ridice aceste tomberoane după ce gunoiul a fost luat. Vom lua măsurile necesare pentru ca acest lucru să nu se mai întîmple." Sperăm ca acest lucru să se întîmple cît mai repede, nu de alta, dar vine vara și la cald, tomberoanele dau senzații grele la stomac!

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU