Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3625 > 5 minute Nr. 3625 de miercuri, 23 iunie 2010  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
5 minute

Surpriză de...furat!


Bicicletă furată și dăruită cadou

Un copil în vîrstă de 13 ani, care se plimba cu bicicleta pe care i-o adusese o rudă, a avut surprinderea să afle că aceasta fusese furată

articol de: (I.G.)
O femeie în vîrstă de 33 de ani din comuna Săpoca a apelat telefonul de urgență și a sesizat că în zona Căminului Cultural din localitatea de domiciliu a găsit bicicleta ce-i fusese sustrasă în noaptea de 21 spre 22 iunie, din curtea locuinței. La locul indicat de reclamantă polițiștii din Săpoca, au făcut verificări și au concluzionat că, aceasta nu depusese pînă la acea oră plîngere privind furtul bunului respectiv. De asemenea s-a stabilit că, în dimineața respectivă, reclamanta a constatat lipsa bicicletei pe care o avea în curte, iar după cîteva ore, în timp ce se afla în sat, a văzut un copil care se plimba chiar cu bicicleta sa, băiatul în cauză fiind de față, la sosirea polițiștilor.

Identificat rapid

Oamenii legii, în urma verificărilor, au constatat că era vorba despre un minor de 13 ani din localitate, care a spus polițiștilor că nu cunoaște a cui este bicicleta, el primind-o de la un văr al tatălui său, care venise în vizită în seara precedentă. În urma extinderii cercetărilor, polițiștii l-au identificat pe principalul suspect, stabilind că este vorba despre un bărbat de 42 de ani din comuna Vintilă Vodă, care a fost găsit în Mărăcineni, unde venise la muncă. Acesta a recunoscut că în seara precedentă, în timp ce se îndrepta către domiciliul vărului său, tatăl copilului care se plimba cu bicicleta, a intrat în curtea locuinței unde observase vehiculul, a luat bicicleta și și-a continuat deplasarea. Bicicleta în valoare de 600 de lei a fost recuperată și restituită proprietarei. Pe numele bărbatului de 42 de ani s-a întocmit dosar penal pentru "violare de domiciliu" și "furt calificat".

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU