Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3624 > 5 minute Nr. 3624 de miercuri, 23 iunie 2010  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
5 minute

"Șoferi" opriți în trafic

Echipajele Poliției Rutiere au patrulat  zilele acestea pe DN 2 E85 și DN 2C pe raza localităților Spătaru, Smeeni și Brădeanu, pentru a depista amatorii de transporturi ilegale de persoane. Astfel, au fost constatate două infracțiuni și s-au luat măsuri de sancționare a conducătorilor auto în alte 32 de situații. Dosarele penale s-au întocmit pe numele unui bărbat de 38 de ani din Pogoanele, care a fost depistat pe DN 2C, în localitatea de domiciliu în timp ce conducea un autoturism, deși nu are permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule și a unui bucureștean de 56 de ani, care a fost oprit în trafic, în timp ce conducea un microbuz de transport persoane pe DN 2 E85, deși avea permisul suspendat.
(I.G.)


Criza construcțiilor
Dacă construcțiile căpătase la începutul anului un avînt de nedescris, acum domeniul este în pragul falimentului. Criza financiară tot mai adîncă face ca firmele de construcții să dea afară muncitorii și astfel să intre în imposibilitate de a-și onora contractele. Potrivit ultimelor date statistice, pe baza analizelor managerilor care au societăți de construcții, în perioada următoare se așteaptă o scădere drastică a numărului de salariați și o diminuare a cererilor de construcții, venite din partea cetățenilor, care preferă executarea lucrărilor mai mult în regie proprie.
(I.G.)


Intervenție mai puțin obișnuită
La finalul săptămănii trecute, pompierii au fost chemați la un bloc de pe Spiru Haret unde au adus un bărbat supraponderal de la etajul patru la parter. Acțiunea a fost dificilă în condițiile în care bărbatul cu o greutate de 130 de kilograme avea două coaste fisurate. În plus, în momentul în care pacientul solicitase intervenția Ambulanței avea tensiunea foarte scăzută. Echipajul care l-a consultat a decis transportarea lui la spital și a cerut ajutorul unei echipe de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență. Pacientul a fost preluat apoi de Ambulanță și dus la spital pentru îngrijiri.
(I.G.)

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU