Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3621 > 5 minute Nr. 3621 de vineri, 18 iunie 2010  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
5 minute

S-au confiscat 150 de mii de țigarete


Contrabanda cu țigări

Se face mai ales cu autoturismul

articol de: (I.G.)
Ieri, cu ocazia unor controale efectuate în trafic, un echipaj format din polițiști din cadrul Serviciului Rutier și Poliției Comunale Mărăcineni a depistat pe raza comunei Poșta Cîlnău un bucureștean în vîrstă de 35 de ani care transporta cu autoturismul 4.577 de pachete cu țigări ce aveau aplicate timbru de Republica Moldova. Oamenii legii au confiscat marfa de contrabandă și au acordat sancțiuni usturătoare cetățenilor în cauză.

Val de țigări de contrabandă

Datorită crizei financiare, din ce în ce mai mulți cetățeni recurg la contrabandă, pentru a face rost de venituri suplimentare. Astfel, oamenii legii din Poșta Cîlnău  au prins un bucureștean de 35 de ani care transporta cu autoturismul 4.577 de pachete cu țigări ce aveau aplicate timbru de Republica Moldova. De asemenea, pe raza comunei Mărăcineni, polițiștii au găsit alte 3.260 de pachete cu țigări, cu banderole de marcaj din Republica Moldova, într-un autoturism condus de un alt bărbat din București, în vîrstă de 42 de ani. Țigările respective aparțineau altui bucureștean de 34 de ani, aflat și el în mașina respectivă.

Au confiscat tot

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că nici șoferul de 35 de ani, nici celălalt bucureștean, de 34 de ani, nu dețineau documente de proveniență pentru marfa transportată, motiv pentru care, împotriva lor s-a luat măsura sancționării contravenționale cu amendă în ­va­loare totală de 3.000 de lei. Totodată, polițiștii au confiscat întreaga cantitate de 7.837 de pachete cu țigări.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU