Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3617 > 5 minute Nr. 3617 de marti, 15 iunie 2010  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
5 minute

Tractorist inconștient

Un tînăr de 21 de ani din Gherăseni, care conducea un tractor prin localitatea Stîlpu, a acroșat un cărucior de pe marginea drumului în care se afla un copil în vîrstă de două luni. Tractoristul inconștient, care căra baloți de paie într-o semiremorcă, a lovit căruciorul în care se afla micuțul, trîntindu-l pe acesta cu capul de pămînt, după care și-a văzut liniștit de drum. Tatăl copilului a sunat imediat la poliție și a anunțat nefericitul caz și, în scurt timp, polițiștii au pus mîna pe șoferul laș. Copilul a fost internat de urgență la Spitalul Județean Buzău, unde a rămas internat pentru îngrijiri medicale. Pe numele tractoristului s-a întocmit dosar penal.
(T.T.)


Iad în maxi-taxi
Nu este nevoie să mori pentru a afla cum este în iad...e de ajuns să te urci zilele acestea într-un mijloc de transport în comun tip maxi-taxi și să experimentezi pe viu, "condițiile" de acolo. Majoritatea mijloacelor de transport în comun din oraș de tip maxi-taxi arată jalnic: miros îngrozitor, sînt murdare și căldura degajată de "cutia de conserve" pe roți este de-a dreptul venită din iad. Oare nimeni nu observă cum patronii de microbuze își bat joc de călătorii de pe urma cărora, totuși, ei scot un ban? (I.G.)


Cenaclul de Joi
Tinerii, dar și cei mai în vîrstă, pasionați de literatură și cîntec sînt așteptați în fiecare joi, la ora 16.00, la Centrul pentru Tineret, la Stadionul Gloria, intrarea dinspre Crîng, pentru a reînvia duhul cenaclurilor literare. Organizatorii doresc ca la această manifestare să participe cît mai mulți tineri, mai ales cei cu înclinație spre cîntec sau poezie. Pînă acum, și-a făcut apariția la "Cenaclul de Joi" elevi de la Școlile 8, 1 și 11. Toată activitatea va dura pînă în noiembrie, cînd se încheie parteneriatul cu D.J.T.S. (I.G.)

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU