Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3615 > 5 minute Nr. 3615 de sambata, 12 iunie 2010  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
5 minute

Comando hoțesc

Un flăcău de 21 de ani din comuna Balta Albă, care lucra cu ziua într-o gospodărie, a intrat noaptea în curtea respectivă, de unde a furat o vacă în valoare de 25 de milioane de lei vechi.Profitînd de faptul că e cunoscut de cîinii din ogradă, omul nostru a intrat nestingherit în plină noapte în spatele casei, acolo unde era legată "prada", a dezlegat-o și dus a fost. La acest furt au mai participat un alt consătean, de 46 de ani, doi frați din comuna Brăești, de 17 și 18 ani, o tînără de 29 de ani din Suceava, dar și concubinul acesteia, de 34 de ani din Mizil. Practic, pentru a se fura vaca, a fost nevoie de un adevărat "comando" format din cei mai buni "soldați", aduși cu "sacrificii" de prin toate colțurile țării și care, dacă vor fi găsiți vinovați, vor ispăși pedepsele, toți, în același loc. Cît despre vaca dispărută, aceasta s-a întors în ogradă, alături de celelalte orătănii, care au stat cu grijă pe timpul cît surata lor a lipsit.
(T.T.)


A furat butași
Un reprezentant al A.D.P. Rîmnicu Sărat a sesizat Poliția cu privire la faptul că în noaptea precedentă, au fost sustrase peste 30 de tulpini înflorite de la butași de trandafiri, ce erau plantați în Parcul Central din oraș. Valoarea pagubelor astfel cauzate a fost estimată la suma de 500 lei.  În urma activităților desfășurate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale, a fost identificat suspectul în acest caz, un rîmnicean în vîrstă de 54 de ani, cunoscut cu antecedente penale. Pe numele lui a fost întocmit dosar penal, polițiștii continuînd cercetările.
(I.G.)


Țigări nașpa
Un bărbat de 33 de ani din Pitești a găsit o modalitate de a face bani, prin cumpărarea de țigări fără timbru de la traficanții ucraineni, pe care ulterior le comercializa în comuna de unde erau părinții săi. Omul se urca în tren de la Pitești și mergea pînă la Focșani unde achiziționa mai multe pachete de țigări, după care se întorcea în comuna natală, unde le vindea sătenilor dornici de chilipiruri. Numai că, polițiștii de la Transporturi l-au "mirosit" și, în trenul personal Focșani-Buzău, l-au legitimat și i-au cerut să dea bagajele la control. În "papornițele" piteșteanului, agenții au descoperit peste 100 de pachete de țigări, pe care "întreprinzătorul" a recunoscut că le achiziționase de la ucraineni cu scopul de a le vinde mai departe, la un preț mai mare. Țigările au fost confiscate, iar bărbatul de 33 de ani a fost amendat pentru activități comerciale ilicite.
(T.T.)

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU