Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3605 > 5 minute Nr. 3605 de marti, 1 iunie 2010  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
5 minute

Jaf continuu

În week-end-ul trecut, polițiștii din Gura-Teghii, care patrulau pe raza satului Păltiniș, au oprit pentru control o autoutilitară ce transporta lemne. La volanul mașinii a fost identificat un bărbat de 31 de ani din Pătîrlagele care, în momentul în care i-au fost solicitate documentele, nu a avut nici un act doveditor pentru încărcătură de aproximativ 18 metri steri lemn de foc, esență fag. Conducătorul auto a fost sancționat contravențional conform Legii 31/2000 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice. Materialul lemnos a fost ridicat în vederea confiscării și predat reprezentanților Ocolului Silvic Nehoiașu.
(I.G.)


Proiecte de ziua copilului
Trei școli generale din Rîmnic au inițiat un proiect dedicat zilei copiilor. Proiectul tematic, intitulat ,,1 Iunie, ziua tuturor copiilor", are ca scop îndreptarea copiilor, crearea unei comunicări între copii, educarea atitudinii și comportamentelor lor în vederea înțelegerii diversității, a toleranței, a nediscriminării în cadrul grupului. Cu ocazia zilei copilului, elevii implicați în proiect, elevi din clasa I a Școlilor Generale nr.3, nr.1 și Florica Cristoforeanu vor participa mîine la prînz la un concurs organizat la Biblioteca Rîmnicu Sărat. Vor cînta, vor recita poezii și vor expune picturi inspirate din poveștile românești.
(M.L.S.)


Cu mopedul de furat
Un agent din cadrul Postului de Poliție Amaru, care patrula pe raza satului Cîmpeni, a oprit pentru control un localnic în vîrstă de 37 de ani, care se deplasa cu un moped. Vehiculul nu avea montate plăcuțe cu numărul de înregistrare, iar în urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a stabilit că figura ca fiind furat de pe raza municipiului București, din luna aprilie, anul trecut. Motoscuterul a fost indisponibilizat, iar polițiștii continuă verificările pentru clarificarea tuturor aspectelor cauzei.
(I.G.)

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU