Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3602 > 5 minute Nr. 3602 de vineri, 28 mai 2010  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
5 minute

Pe ei îi controlează cineva?


Șoferi de microbuze, gata să ucidă!

articol de: (I.G.)
Zilele trecute, în jurul prînzului, prin telefonul de urgență, se sesiza că, pe bulevardul N. Bălcescu din municipiul Buzău un conducător auto de pe o mașină ce funcționează în regim maxi-taxi a fost înțepat cu un cuțit de către un alt șofer care lucrează tot pe o mașină maxi-taxi. Polițiștii care au anchetat cazul au spus că incidentul s-a produs pe fondul unor neînțelegeri legate de res­pectarea orarului de circulație pe traseu. Protagoniștii "duelului" au fost un buzoian de 51 de ani și un altul de 65 de ani acuzîndu-se ­re­ciproc de încălcarea programului. Ambii efectuau curse de transport persoane pe același traseu, însă sînt angajați la firme diferite. În timpul discuțiilor în contradictoriu, bărbatul de 51 de ani susține că a fost înjunghiat în braț, de către celălalt scandalagiu care a folosit un obiect înțepător - tăietor. Victima a fost transportată la Spitalul de Urgență Județean pentru îngrijiri medicale, însă nu a rămas internată. Pe numele bărbatului de 65 de ani s-a întocmit dosar penal.  

Cum e posibil?

În loc să modernizeze mașinile care circulă în regim de maxi-taxi prin oraș, patronii de firme ce se ocupă cu astfel de transporturi angajează șoferi care nu numai că nu respectă cele mai elementare moduri de comportament urban, dar au și comportament de huligani, fiind în stare să sară la colegii lor cu cuțitul la gît, pentru cîteva minute nerespectate din program. Nu de puține ori, buzoienii au reclamat faptul că cei mai mulți dintre șoferii de maxi-taxi, fie că fac transport în oraș sau în județ, se comportă de cele mai multe ori violent ca adevărați stăpîni, uitînd de fapt că este exact pe dos. 

 

COMENTARII

Paul Gheorghe:
Cutitarul din Buzau
As dori sa mentionez faptul ca il cunosc personal pe soferul de pe maxi taxi in varsta de 65 de ani care si-a înjunghiat colegul. Acesta are un compartament violent, în urma cu 2 ani incercand sa ma agrseze si pe mine intr-un mod asemanator. Pe langa aceste aspecte precizez faptul ca acest "cutitar" in varsta de 65, Ionita, nu poseda atestat pentru transport de persoane, lucru ce poate fi verificat de domnii politisti de la rutiera.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU