Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3589 > 5 minute Nr. 3589 de joi, 13 mai 2010  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
5 minute

Șef nou la Poliția Rîmnicu Sărat

Comisarul Nicu Buzea este noul șef al Poliției Municipale Rîmnicu Sărat. Săptămîna aceasta, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Buzău au fost organizate concursuri pentru ocuparea unor funcții de conducere la structuri din subordinea inspectoratului. În urma susținerii probei de concurs, au fost declarați "admis" comisar de poliție Nicu Buzea - pentru funcția de șef al Poliției Municipiului Rîmnicu Sărat, inspector de poliție Gabriel Pană - pentru funcția de șef al Poliției Comunale Vadu Pașii și agent principal Nicolae Bălbărău - pentru funcția de șef al Postului de poliție Cilibia. Candidații au fost examinați în prezența reprezentanților Biroului Teritorial Buzău al Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual și Consiliului Teritorial Buzău al Corpului Național al Polițiștilor.
 (C.R.)


Telefonul Copilului, luat cu asalt în aprilie
34 de persoane au sunat luna trecută la Telefonul Copilului, reclamînd situații de abuz sau neglijare a micuților. Cele 34 de sesizări au vizat un număr de 47 de copii. Dintre acestea, 21 au fost confirmate de către responsabilii Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului, în timp ce alte 13 au fost infirmate, în urma anchetelor derulate în teren. Apelanții au reclamat opt suspiciuni de neglijare, patru suspiciuni de abuz fizic, trei suspiciuni de abuz sexual și 19 suspiciuni de altă natură. În cazurile confirmate, au fost stabilite măsuri de protecție specială în cadrul serviciilor specializate ale D.G.A.S.P.C. Buzău, au fost informate autoritățile locale pentru susținere pe plan local și monitorizare sau au fost oferite servicii de consiliere.
(C.R.)


Termen limită pentru cota de lapte
Mîine este ultima zi în care cumpărătorii care achiziționează lapte, precum și producătorii deținători de cotă de lapte pentru vînzări directe pot depune declarațiile anuale privind livrările, respectiv vînzările realizate în anul de cotă 2009-2010. Pentru fiecare zi calendaristică de întîrziere după termenul de 14 mai, producătorii riscă penalizări de 0,01 la sută, calculate din cantitatea deținută pentru vînzări directe. Pentru aceeași întîrziere, cumpărătorii vor fi penalizați tot cu 0,01 la sută, în funcție de cantitatea de lapte care le-a fost livrată. De asemenea, producătorul care nu respectă termenele și obligațiile privind declarația anuală riscă să piardă dreptul de a comercializa lapte, prin retragerea cotei la rezerva națională.
(C.R.)

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU