Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3506 > 5 minute Nr. 3506 de joi, 4 februarie 2010  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
5 minute

Acțiune în forță la Rîmnicu Sărat


Mascații au năvălit în casa lui Kanti Gheorghiu

Polițiștii nu l-au găsit acasă, omul fiind dispărut de acum o săptămînă

articol de: (M.L.S.)
  Mascații au năvălit în casa lui Kanti Gheorghiu
 
Ieri dimineață, o familie din Rîmnic s-a trezit cu mascații în casă. Unul din membrii familiei a fost condamnat la 2 ani de închisoare în luna ianuarie 2009. A făcut apel și are un nou termen de judecată pe 23 februarie, numai că apărătorul său ales a reziliat contractul de asistență juridică. Condamnatul se pare că, de frica închisorii, se ascunde. Casa asaltată de mascați aparține familiei patronului firmei Echo Sky SRL din Rîmnic, Kanti Vili Gheorghiu. În 2009, reprezentantul firmei a fost condamnat de Curtea de Apel Bacău pentru infracțiuni la legea societăților comerciale la doi ani închisoare.

Termen nou de judecată

A făcut recurs și pe 23 februarie are un nou termen de judecată. Avocatul care-l reprezenta a anunțat rezilierea contractului de asistență juridică. La descinderea mascaților, Kanti Vili Gheorghiu nu a fost de găsit, iar acasă erau doar părinții lui. Ce au căutat mascații în casa familiei Gheorghiu? În stadiul în care se află cercetările, I.P.J. Buzău nu poate da foarte multe relații. "Acțiunea Poliției s-a desfășurat în baza autorizației de percheziție emisă de Tribunalul Buzău, cu această ocazie efectuîndu-se și video filmări și fotografii judiciare. Este vorba despre o anchetă în curs, iar în această fază a cercetărilor nu pot fi făcute publice informații despre caz.", a declarat purtătorul de cuvînt al I.P.J. Buzău, subcomisar Florina Cruci­anu.

Ce spun părinții

Părinții susțin că polițiștii au întrebat unde se află fiul lor, au percheziționat locuința, au întrebat de documentele firmei administrată de  Kanti Vili Gheorghiu și au ridicat o serie de probe. Întrebați de un număr de telefon la care fiul lor poate fi contactat, părinții au oferit un număr despre care, ulterior, au declarat reporterilor noștri că nu mai este alocat. Conform declarației părinților, Kanti Vili Gheorghiu  este plecat de acasă de aproape o săptămînă. Sună destul de des să întrebe de sănătate și noutăți. După intervenția mascaților, în prezența reporterilor noștri, Kanti și-a sunat părinții. Apelurile au fost efectuate cu număr privat, iar convorbirile erau scurte, posibil pentru a nu fi depistată locația. Surse neoficiale susțin că s-ar ascunde de teamă să nu facă închisoare. 

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU