Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3450 > 5 minute Nr. 3450 de marti, 24 noiembrie 2009  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
5 minute

De alegeri, s-a jucat meciul


Loteria și președinția

Încasări cu 26% mai mari, în decursul unei săptămîni

articol de: (L.T.)
Buzoienii au ales să își încerce norocul nu numai cu exprimarea opțiunii privind viitorul președinte al țării, ci și cu numerele. Astfel se face că încasările din ultima săptămînă ale Centrului de Profit Buzău au crescut cu 26 de procente.

Reportul la categoria I,în plină ascensiune

Valoarea cîștigurilor alocate de Loteria Română pentru săptămîna trecută a fost de 28.6 milioane de lei pentru extragerile Loto 6/49, din care aproximativ 27,3 milioane de lei a fost reportul pentru categoria I. Pentru extragerile din data de 15 noiembrie, au fost jucate 10.178 de bilete, iar pentru cele de duminică, 22 noiembrie, au fost jucate 12.904 bilete.

Optimism crescut

Acest lucru este extrem de important, avînd în vedere că în ultima perioadă valoarea încasărilor era destul de scăzută. Declarațiile directorului Centrului de Profit Buzău, Vasile Stanciu, denotă un optimism crescut: "Faptul că buzoienii au ales să cumpere și mai multe bilete este un lucru deosebit de îmbucurător și sper ca în continuare să își mențină obiceiurile, mai ales că Loteria are mari surprize pentru fiecare dintre ei în luna decembrie." Cu toate acestea, cele șase numere norocoase nu au fost ghicite de nimeni, fapt pentru care reportul la categoria I pentru săptămîna în curs este de aproximativ 29,3 milioane de lei, adică aproximativ 7 milioane de euro.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU