Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3416 > 5 minute Nr. 3416 de joi, 15 octombrie 2009  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
5 minute

Înșelătorii de milioane

Evaziunea fiscală înflorește la Buzău pe timp de criză. Încă doi administratori ai unei societăți comerciale ce efectuează transporturi rutiere de mărfuri sînt acuzați de evaziune fiscală, delapidare și sustragere de la obligația privind plata contribuțiilor la bugetul asigurărilor pentru șomaj. Cei doi au intrat în atenția ofițerilor Serviciului de Investigare a Fraudelor după ce timp de 1 an nu au înregistrat în contabilitatea societății o sumă de peste 26.500 de lei. De asemenea, nu au plătit impozit pe profit în sumă de peste 3.560 de lei și nici TVA de 4.231 lei. Cei doi buzoieni nu s-au oprit aici. Nu au virat la bugetul statului peste 43 de milioane de lei vechi, reprezentînd asigurările de sănătate ale angajaților sau impozitul pe venit.
(I.G.)


Negustor italian, comerț în stil românesc
Un italian a fost luat la întrebări de polițiștii din Cochirleanca în timp ce vindea unor localnici niște unelte. Polițiștii l-au legitimat și au constatat că cetățeanul italian nu era autorizat să desfășoare astfel de activități și nu avea documente de proveniență pentru bunurile pe care intenționa să le comercializeze, respectiv un generator de curent electric, o bormașină și o pompă electrică de apă. El a fost sancționat contravențional, conform Legii nr. 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite și au ridicat în vederea confiscării produsele.
(L.M.)


Expoziție la Muzeul din Rîmnic
Cîțiva rîmniceni talentați, iubitori de arte plastice, și-au expus lucrările într-o expoziție deschisă la începutul săptămînii la Muzeul Municipal din Rîmnic. Expoziția se numește "Salonul artiștilor plastici rîmniceni" și poate fi vizitată pînă la jumătatea lunii noiembrie. Sînt expuse picturi ale unor pictori amatori, sculpturi și obiecte modelaj, toate semnate de rîmniceni renumiți, pasionați de arte plastice. Printre semnatarii lucrărilor expuse sînt și cîțiva salariați ai Muzeului, precum muzeograful artă plastică Raluca Vintilă și  Laurențiu Selegean, pasi­onat de sculptură și modelaj.
(M.L.S.)

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU