Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3380 > 5 minute Nr. 3380 de joi, 3 septembrie 2009  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
5 minute

Reținut de polițiști pentru vătămare corporală gravă

articol de: (L.M.)
Polițiști din Rîmncicu Sărat au luat măsura reținerii împotriva unui adolescent de 16 ani din comuna Podgoria, care și-a înjunghiat cu un cuțit un consătean de aceeași vîrstă. Incidentul s-a produs duminică după-amiază în comuna amintită. Suspectul este cercetat pentru vătămare corporală gravă și va fi prezentat Parchetului de pe lîngă Judecătoria Rîmnicu Sărat cu propunerea de punere în mișcare a acțiunii penale și sesizarea instanței în vederea arestării preventive.
(L.M)


Continuă jaful în pădurile de la Lopătari
Polițiștii din cadrul Postului de poliție Lopătari au depistat un localnic în vîrstă de 40 de ani, în timp ce transporta cu un autocamion cantitatea de 8,3 metri cubi de lemn de lucru rășinoase, fără a avea documente legale de proveniență sau alte acte ce trebuie să însoțească astfel de transporturi. Extinzînd verificările, polițiștii au găsit în a­propierea DJ 203 K, în zona satului Luncile, cantitatea de 8,2 metri cubi material lemnos din a­ceeași categorie, cu privire la care au stabilit că fusese transportată la o dată anterioară, în aceleași con­diții. Din cercetările efectuate s-a stabilit că tot materialul lemnos apar­ține unui bărbat în vîrstă de 65 de ani din comuna Lopătari. Șoferul a fost sancționat contraven­țional conform Legii nr.31/2000 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice.
(L.M.)


Bazar ambulant
Un adevărat bazar a fost descoperit de polițiștii din Nehoiu în mașinile unor negustori ambulanți din Iași . N-ar fi fost nici un fel de problemă, pentru că fiecare este liber să își vîndă marfa unde poftește numai că cele două femei și șase bărbați care comercializau produse textile (cuverturi, pături, fețe de masă, lenjerii de pat și îmbrăcăminte) nu aveau documente de proveniență a mărfurilor. Din acest motiv,  polițiștii care au controlat cele două autovehicule cu care ieșenii veniseră la Nehoiu și au găsit 2 640 astfel de produse. Toată marfa, în valoare de aproximativ 12.500 de lei, a fost confiscată.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU