Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3373 > 5 minute Nr. 3373 de miercuri, 26 august 2009  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
5 minute

Grupul Școlar Industrial din Rîmnic, botezat

articol de: (M.L.S)
Conducerea Grupului Școlar Industrial din Rîmnic a solicitat Primăriei, la începutul lunii aprilie, schimbarea denumirii instituției de învățămînt, din ,,Grup Școlar Industrial Rîmnicu Sărat" în ,,Grup Școlar Industrial Victor Frunză Rîmnicu Sărat".
Motivul solicitării este faptul că Victor Frunză, scriitor dizident și jurnalist român, s-a născut în comuna Dumitrești, fostul județ Rîmnicu Sărat, în anul 1935, iar soția și fiul acestuia doresc să înființeze în cadrul liceului Biblioteca "Victor Frunză" prin donația unui număr de 5000 de volume și să acorde două burse unor elevi de pe raza municipiului. Cererea a primit aviz favorabil de la Comisia județeană de atribuire sau schimbare de denumiri și face obiectul unui proiect de hotărîre aflat pe ordinea de zi a ședinței de lucru ordinare a Consiliului Local Municipal Rîmnicu Sărat. Dacă, vineri, proiectul va fi adoptat și de consilierii locali, Liceul Grup Școlar Industrial Rîmnicu Sărat se va numi Grup Școlar Industrial Victor Frunză. 

 

COMENTARII

roxana007:
excelent
In sfarsit, dupa atata amar de vreme se intampla ceva foarte bun la acest liceu. numele nou se potriveste de minune cu managera: amandoi au o frunza.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU