Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3360 > 5 minute Nr. 3360 de marti, 11 august 2009  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
5 minute

Spînzurat la Cislău

Duminică după-amiază, un apel la "112" sesiza faptul că un bărbat a fost găsit spînzurat de un copac, pe un teren de pe raza comunei Cislău. În urma cercetării efectuate la fața locului de echipa operativă s-a stabilit că bărbatul găsit spînzurat era un localnic în vîrstă de 35 de ani. Pe suprafața cadavrului nu au fost identificate urme vizibile de violență, în afara șanțului specific de strangulare.Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Orășenesc Nehoiu în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.
(L.M.)


Dezbatere publică pe probleme de mediu
Asociația pentru Dezvoltare Comunitară Nehoiu în parteneriat cu Primăria Nehoiu a organizat la sfîrșitul săptămînii trecute o dezbatere publică pe teme de mediu. Dezbaterea a avut drept scop popularizarea și discutarea obligațiilor ce revin fiecărei părți implicate: cetățeni, agenți comerciali, și admistrație în aplicarea noilor reglementări referitoare la mediu. Evenimentul va fi urmat de alte trei ce se vor desfășura pînă în luna mai a anului viitor.
(L.M.)


Furăciune la dentist
O fată în vîrstă de 15 ani a demonstrat că o persoană cu abilități poate fura de oriunde, inclusiv de la dentist. Un bărbat a sunat la "112" și a reclamat că i-a fost sustrasă suma de 160 de lei, dintr-o borsetă lăsată pe biroul unui cabinet stomatologic din municipiu. Din verificările efectuate de echipa de cercetare deplasată la fața locului pentru cercetarea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, s-a stabilit faptul că, în timpul zilei, reclamantul a observat o fată care a intrat în cabinet sub pretextul de a bea apă. După cîteva minute, cetățeanul a constatat că din borsetă îi lipsesc banii și a anunțat Poliția. În urma cercetărilor efectuate a fost identificat principalul suspect, o tînără de 15 ani din Buzău.
(L.M.)

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU