Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3341 > 5 minute Nr. 3341 de duminica, 19 iulie 2009  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
5 minute

Incendiu fatal

Un bătrîn în vîrstă de 85 de ani, din satul Muscel, a murit vineri într-un incendiu care i-a cuprins casa. Din primele verificări efectuate la fața locului a rezultat că bătrînul locuia singur, se deplasa cu greutate, fiind îngrijit de două rude ale sale, care îl vizitau zilnic. Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului orășenesc Nehoiu în vederea efectuării necropsiei, iar cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a cauzei incendiului.
(L.M.)

Răsturnat în șanț
Un bărbat în vîrstă de 56 de ani aflat la volanul unui autoturism pe DN2 B, în afara localității Gălbinași, a pierdut controlul asupra direcției, mașina răsturnîndu-se în șanțul din partea dreaptă. Din accident a rezultat rănirea șoferului, dar și a unui pasager aflat în mașină, care au fost internați la Spitalul Județean de Urgență Buzău. S-a întocmit dosar penal, iar cercetările sînt continuate de polițiști din cadrul Serviciului Poliției Rutiere.
(L.M.)


Biciclist accidentat
Un băiat în vîrstă de 12 ani a fost internat la spital în urma unui accident rutier produs pe un drum județean din localitatea Dedulești. Băiatul se afla pe bicicletă și a fost lovit frontal de un autoturism condus de un tînăr de 25 de ani din București, în momentul în care a vrut să întoarcă fără însă să se asigure.S-a întocmit dosar penal, iar cercetările sînt continuate de polițiști din cadrul Serviciului Poliției Rutiere.
(L.M.)

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU