Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3301 > 5 minute Nr. 3301 de luni, 1 iunie 2009  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
5 minute

Prejudiciu de 15 mii de euro


Hoții din boscheți au jefuit un neamț

Bărbatul a fost bătut și tîlhărit în centrul orașului de doi tineri de 17 și, respectiv, 20 de ani

articol de: C.R
Hoții din boscheți au jefuit un neamț
 

Un cetățean german a fost bătut și tîlhărit zilele trecute, în timp ce se întorcea de la discotecă la hotel. Bărbatul a fost prădat de bos­chetari în plină stradă. În week-end, bărbatul a decis să iasă din camera de hotel și să se distreze, la o discotecă din oraș, numai că ieșirea l-a costat enorm. În timp ce se îndrepta spre camera de hotel, germanul a fost urmărit de doi necunoscuți. Aceștia s-au apro­piat de el, l-au lovit și i-au furat portofelul, ce conținea documente personale, carduri dar și  bani, prejudiciul total fiind estimat la 15.000 de euro. Imediat, bărbatul a mers la Poliție și a reclamat furtul.

Tîlhari cu ștate vechi
Polițiștii buzoieni au plecat în căutarea hoților, și în mai puțin de jumătate de oră aceștia au și fost prinși. Este vorba despre un tînăr de 20 de ani și un adolescent în vîrstă de 17 ani, ambii din municipiul Buzău. Nu apucaseră nici să își împartă prada, așa că oamenii legii au putut recupera toată suma cu care cetățeanul german fusese păgubit. Unul dintre ei abia ieșise din închisoare după o altă tîlhărie, iar celălalt a avut și el probleme cu legea, însă fiind minor nu a ajuns după gratii. Cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, iar ieri au fost prezentați Parchetului de pe lîngă Judecătoria Buzău cu propunerea de punere în mișcare a acțiunii penale și sesizarea Instanței în vederea arestării preventive.

Prins în 30 de minute
Cetățeanul german a declarat că a vrut să se întoarcă pe jos de la discotecă la hotel, dar a fost urmărit de doi tineri care l-au lovit și l-au jefuit. Imediat după incident, neamțul a apelat la agenții de la Poliția Comunitară care i-au făcut legătura cu Poliția Municipiului. Cei doi tineri care l-au jefuit au fost prinși în mai puțin de o jumătate de oră, iar bărbatul și-a recuperat integral bunurile. "În urma activităților desfășurate, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Buzău au reușit să-i identifice pe suspecți, care au fost prinși în mai puțin de 30 de minute", a declarat subcomisar Florina Crucianu, purtător de cuvînt al Inspectoratului Județean de Poliție. 

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU