Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3241 > 5 minute Nr. 3241 de sambata, 21 martie 2009  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
5 minute

A înșelat statul cu peste trei miliarde de lei


O rîmniceancă a folosit documente emise de firme din Capitală

articol de: (C.R.)

O tînără de 27 de ani din Rîmnicu Sărat este cercetată de Poliție, după ce a reușit să înșele statul cu peste 340 de mii de lei. Polițiștii Biroului de Investigare a Fraudelor de la Poliția Municipiului Rîmnicu Sărat au început urmărirea penală împotriva tinerei pentru comiterea infracțiunilor de evaziune fiscală, folosirea creditului societății într-un scop contrar intereselor acesteia și fals în înscrisuri sub semnătură privată. 
Femeia este suspectată că, în perioada iunie - decembrie 2008, în calitate de administrator al unei societăți comerciale ce are ca obiect principal de activitate executarea unor lucrări de construcții, a folosit 67 de facturi fiscale și chitanțe emise de trei societăți comerciale din București, pentru a justifica prestări servicii, în valoare totală de aproape 335 de mii de lei. În realitate, între cele trei firme din București și societatea reprezentată de rîmniceancă nu existau relații comerciale.
Astfel, femeia a înșelat statul cu peste 340 de mii de lei, reprezentînd impozit pe profit și T.V.A. Polițiștii continuă cercetările și întreprind activități pentru recuperarea prejudiciului.  

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU