Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3235 > 5 minute Nr. 3235 de sambata, 14 martie 2009  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
5 minute

Cerere mare, ofertă lipsă


Bursele de muncă, în pericol

Oferta locurilor de muncă a scăzut simțitor, iar șomerii nu mai au de unde să aleagă

articol de: C.R

Recesiunea economică ar putea afecta și organizarea burselor de muncă. Din cauza crizei financiare, numărul slujbelor oferite este extrem de mic, în timp ce numărul șomerilor crește de la o zi la alta. Dacă aceste întîlniri se organizează de obicei tocmai pentru a oferi șomerilor șansa unor noi slujbe, în condițiile actuale, bursele nu prea se mai justifică. Reprezentanții Agenției de Ocupare a Forței de Muncă spun însă că vor încerca să organizeze măcar patru burse deja consacrate.

Burse inutile
Anul trecut, șomerii din Buzău au putut participa la patru astfel de selecții pentru slujbe în Spania și Marea Britanie. Pentru 2009, prima bursă pentru străinătate se va organiza peste o săptămînă și va fi destinată celor care vor să lucreze în Danemarca.

Doar 270 de locuri
"În comparație cu anul trecut, numărul locurilor de muncă a scăzut foarte mult. În ultima săptămînă, am avut doar 270 de locuri  de muncă, dar cererea este mult mai mare" ne-a spus Iulian Pruteanu, directorul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Buzău. 

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU