Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3184 > 5 minute Nr. 3184 de miercuri, 14 ianuarie 2009  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 18
Guvernare cu start ratat

de (Radu Tudor)
Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
5 minute

Supărată că nu se înțelege cu proprietarul unde locuia cu chirie


Circ pe holul primăriei

Valeria Pîslaru riscă să rămînă pe drumuri în plină iarnă

articol de: (M.L.S.)
Circ pe holul primăriei
 

Mare scandal pe holurile Primăriei Rîmnicu Sărat. O femeie, venită de vreo opt ani din București, cere disperată oficialităților locale o locuință.  Femeia a plătit chiria în avans proprietarilor pînă în luna aprilie și acum riscă să rămînă în stradă. Valeria Pîslaru locuiește împreună cu fiica ei, în vîrstă de 22 de ani cu chirie în oraș și susține că a plătit chiria în avans pînă în luna aprilie a acestui an, iar acum riscă să fie scoasă în stradă de proprietari, pe fondul unor neînțelegeri. Su­pă­rată, a mers în audiență la Primărie și a solicitat o locuință. Pentru că nu a primit răspuns și nici locuință, luni după-amiază femeia a provocat un adevărat scandal pe holurile primăriei.

Soba-i dărîmată

După ce s-a mai calmat, Valeria Pîslaru a continuat să-și spună amarul. Femeia susține că în camera cu chirie în care locuiește acum, nu are nici sursă de încălzire în plină iarnă, deoarece soba a fost dărîmată și acuză că proprietarii nu au încheiat contract de închiriere cu ea și nu plătesc impozit pentru sumele încasate. Deși rezolvarea pro-blemelor dintre proprietarii imobilului și chiriaș ține de poliție, parchet sau judecătorie, viceprimarul municipiului susține că a încercat să o ajute prin construirea unei sobe în camera în care locuiește cu chirie. "Cunosc foarte bine situația doamnei. A venit și la audiență cît și într-o manieră mai puțin ortodoxă. Efectiv a intrat în birou fără să-i fie permis acest lucru, dar nu are importanță. Nu e treaba primarului să intervină într-o asemenea situație.
Noi ne-am oferit, dar nu am avut un partener de dialog, să facem o sobă în imobilul respectiv", a declarat viceprimarul Sorin Cîrjan.

Au venit jandarmii

Scandalul provocat pe holurile Primăriei a continuat pînă cînd au fost anunțate forțele de ordine care au sosit și au amenințat-o pe Valeria Pîslaru cu sancționarea, în cazul în care va continua să facă gălăgie și nu va părăsi instituția. "După ce v-am dat interviul a venit un jandarm și mi-a spus că dacă nu mă potolesc și dacă mai dau interviuri îmi face proces verbal și îmi dă amendă", a declarat Valeria Pîslaru. "Proprietarul acum, după ce și-a luat mașină de spălat, și-a mîncat banii mei, opt milioane, acum mă dă afară. Nu m-a trecut nici la cartea de imobil, nici la Primărie, nici la Poliție să-mi facă flotant și acum mă dă afară, după ce i-am dat banii în avans? Vreau casă, că mă dă afară. E frig. S-a dărîmat soba pe mine și nu am cu ce să mă încălzesc. Acum stau cu o butelie", a strigat în gura mare pe holurile Primăriei Valeria Pîslaru.

 

COMENTARII

marian rms:
primaria nu e instare de nimic
cunosc situatia in detaliu dar domnii care guverneaza acest oras se ocupa de interesele lor personale nu de problemele cetatenilor. curios lucru ca nici la aceasta data 12 03 2011 situatia nu a fost rezolvata.? ? doriti informare completa contactatima.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU