Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3160 > 5 minute Nr. 3160 de marti, 9 decembrie 2008  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 18

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
5 minute

Firmele, încurajate să achite datoriile

Firmele vor beneficia anul viitor de o reducere de 5 la sută a impozitelor pe profit, pe dividende și pentru taxa pe valoare adăugată (TVA), dacă își vor achita cu zece zile în avans obligațiile fiscale, conform modificărilor aduse Codului Fiscal printr-o Ordonanță de Urgență a Guvernului.
(L.R.)

Oprit în copac
Din cauza băuturii, un bărbat s-a lovit de un copac și a căzut într-un izvor, în timp ce conducea un moped. Bărbatul de 34 de ani, din localitatea Beceni, a pierdut controlul direcției într-o curbă la stînga și a ieșit de pe șosea. Individul circula prin comuna Săpoca și în urma unui control și a testelor făcute de polițiști s-a descoperit că acesta era băut. Din cauza rănilor suferite, a fost internat la spital.
(M.N.)

Cu permisul suspendat
Un șofer nu a luat în calcul sancțiunea dată de polițiști și a condus deși avea permisul suspendat pentru o perioadă de 90 de zile. Tînărul în vîrstă de 26 de ani conducea prin localitatea Mărunțișu chiar dacă nu avea acest drept și se afla și sub influența băuturilor alcoolice. Deși în momentul în care i s-au cerut actele acesta a declarat că nu le are, tînărul a dat toate datele și explicațiile cerute de polițiști. Bărbatului i s-a întocmit dosar penal,iar cercetările sînt continuate de poliție.
(M.N.)

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU