Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3159 > 5 minute Nr. 3159 de luni, 8 decembrie 2008  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 18

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
5 minute

Ajutoare pentru înmormîntare

De la începutul anului, la Casa Județeană de Pensii au fost înregistrate 4.585 cereri de solicitări pentru ajutoare pentru înmormîntare. Sumele care au fost alocate din bugetul Casei pentru onorarea unor astfel de solicitări s-au ridicat la aproape 7 milioane de lei.
(L.M.)


Băut și fără permis
S-a urcat băut la volan și fără să aibă permis de conducere. Este isprava unui bărbat de 34 de ani din Merei care a fost găsit băut la volan, în urma unor controale efectuate de polițiști. Cetățeanul conducea prin localitatea Izvorul Dulce, deși se afla într-o stare avansată de ebrietate, iar în urma testelor făcute s-a observat că avea o concentrație alcoolică de 1,51mg/l. Din fericire, bărbatul nu a fost implicat în nici un accident de circulație și nu a provocat nici un accident. Cetățeanului i s-a întocmit dosar penal, iar cercetările sînt continuate de polițiștii din Merei.
(M.N.)

Scurtcircuit mortal
Un bărbat a murit în urma unui incendiu provocat de un scurtcircuit produs la un reșou electric improvizat. Bărbatul de 53 de ani din Scărișoara se afla în locuința sa în momentul izbucnirii incendiului și nu a mai putut face nimic pentru a se salva. Cadavrul a fost găsit pe jos în camera unde probabil bărbatul dormea, iar Ambulanța sosită la fața locului nu a putut decît să constate decesul acestuia. Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Nehoiu pentru efectuarea necropsiei și pentru a se stabili cauza exactă a morții bărbatului.
(M.N.)

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU