Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3083 > 5 minute Nr. 3083 de miercuri, 10 septembrie 2008  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 17
Armata georgiană, made in America

de Radu Tudor
Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
5 minute

Licitatie la final

articol de: Corina Răchițeanu

Licitația pentru desemnarea firmei care va distribui în noul an școlar laptele și cornul elevilor este la un pas de a se încheia. Cele două produse care constituie pachețelul de prînz al copiilor în viitorul an școlar sînt disputate de mai multe firme, dar la final numai două vor fi desemnate.
După o primă preselecție, în cursă au mai rămas șase firme.Trei sînt interesate de distribuția cornului, iar restul pot aduce produse lactate în școli. Procedura de desemnare a firmelor care vor distribui în unitățile școlare din județ cele două produse este destul de greoaie și a fost modificată ultima oară anul acesta.

Patru agenți economici înscriși la licitație
În primul rînd, documentația firmelor care vor intra în competiție directă va fi verificată în amănunțime, iar societățile cu dosare complete vor putea parti­cipa la licitația electronică. Urmează ca a doua zi să fi cunoscute și numele celor două firme care vor oferi tuturor școlilor din județ cele două produse. Față de anii anteriori, în noul an școlar, laptele și cornul va fi distribuit atît elevilor din clasele primare, cît și celor de gimnaziu.
Dumitra Drăghici, secretarul Consiliului Județean, spune că mîine ar putea fi stabiliți noi furnizori ai produselor destinate elevilor.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU