Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3076 > 5 minute Nr. 3076 de marti, 2 septembrie 2008  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 17

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
5 minute

Directorul de la SC Acvaterm SA Rîmnicu Sărat a fost destituit

articol de: Mona Liza Stanciu

Directorul Acvaterm Rîmnicu Sărat, Iulian Mirică, a fost destituit prin omisiune. Ultima ședință a Consiliului Local Rîmnicu Sărat a însemnat și sfîrșitul manda­tului lui Mirică la șefia regiei locale de apă. Destituirea directorului Acvaterm s-a făcut practic printr-o mișcare politică dictată de votul majoritar al liberalilor în Consiliu. Au fost propuse spre a fi votate patru persoane, din care au rămas trei, Sandu Ciobotă, Sorin Coman și Răzvan Isopenco.

Consilierii din opoziție au ieșit din sală
Faptul că printre cei propuși nu se afla și actualul director al SC Acvaterm SA, Iulian Mirică, i-a nemulțumit pe consilierii locali din opoziție, motiv pentru care cîțiva au ieșit din sală, declarîndu-și nemulțumirea față de propu­nerile venite. ,,Din punct de vedere legal, dacă nu se numără printre cei trei membri ai consiliu­lui de administrație, directorul înseamnă că a fost destituit", a declarat consilierul local Ionel Tociu. Concluzia trasă de consilierul Ionel Tociu și declarată și oficial în ședința de Consiliu Local nu a fost susținută însă la momentul respectiv și de primarul munici­piului. Viorel Holban a declarat public atunci : ,,Domnul director, oficial, nu a fost destituit".

Iulian Mirică a rămas inginer-șef
Ieri, însă, noul consiliu de administrație al societății Acvaterm SA a numit un nou director în persoana lui Răzvan Isopenco. ,,Domnul Mirică nu a fost demis. Pur și simplu noul consiliu de administrație a numit un alt director acolo, domnia sa se va ocupa în continuare de probleme tehnice. Este pe perioadă determinată inginerul-șef al unității, pînă la stabilirea situației domnului Nicu Petrache. Este o chestie procedurală. Fiecare consiliu de administrație numește directorul general și se întîmplă adesea ca atunci cînd se schimbă consiliul de administrație să se schimbe și directorul general", a declarat viceprimarul Sorin Cîrjan.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU