Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2952 > 5 minute Nr. 2952 de vineri, 4 aprilie 2008  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 17
Un eveniment totuși important

de Radu TUDOR
Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
5 minute

Al cincilea supermarket

articol de: F.A.P.

Pînă la sfîrșitul anului viitor, în municipiul Buzău va fi deschis al cincilea hipermarket după Praktiker, Dedeman, Kaufland și Bricostore. Au­toritățile administra­ției publice locale au primit oferta companiei INTERHOME, care de­ține un lanț impresionant de magazine de mare distribuție în Europa de Vest, pentru o investiție în valoare de 10 milioane de euro la Buzău.

Pentru prima oară în Europa de Est
INTERHOME este un proiect nou, cu finanțare sută la sută belgiană, care urmează să fie aplicat și în Europa de Est și care va reprezenta un lanț de magazine de mare suprafață , specializate în articole pentru amenajări interioare și exterioare, bricolaj, materiale de construcții, echipate la nivelul ultimelor standarde europene. Primele hipermarketuri din Europa de Est vor fi deschise în România, Slovenia, Serbia, Bulgaria și Croația, potrivit planului de investiții pe următorii cinci ani pe care și l-a propus compania.

55 de milioane de euro vor fi investiți la Buzău
Primarul Constantin Boșcodeală spune că, la Buzău, hipermarketul INTERHOME va fi deschis în  spatele Galeriei Mall. Primarul a mai ținut să sublinieze că, în următorii doi ani, construcția celor cinci hipermarketuri la care ne-am referit va însemna investiții în valoare totală de 55 de milioane de euro. Este de așteptat ca investițiile respective să aibă un impact pozitiv major asupra bugetului local al municipiului Buzău. La întîlnirea organizată la Buzău cu primarul Constantin Boșcodeală, INTERHOME a fost reprezentat de directorul de dezvol­tare al Companiei, Iosif Lisofschi, cel care a dat asigurări ferme că investiția pe care și-au propus-o va fi dată în folosință în toamna lui 2009.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU