Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2909 > 5 minute Nr. 2909 de joi, 14 februarie 2008  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 17
Noul CC i ttucul aferent

de Radu TUDOR
Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai mpreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
5 minute

Asistenţi şcoliţi de medici americani

articol de: (C.R.)
Renumitul medic Antonio Zappa, directorul serviciului de urgenţe din Boston, Massachusetts, are planuri mari cu elevii Şcolii Sanitare Postliceală.
La sfrşitul anului şcolar, o echipă de medici americani, condusă de dr. Zappa, se va deplasa la Buzău pentru a-i instrui pe elevii Postlicealei Sanitare, din anii terminali. Perioada de pregătire va dura trei săptămni, iar la final elevii vor primi diplome care vor fi recunoscute n toate ţările Uniunii Europene. Claudia Ştefan, directorul Şcolii Sanitare Postliceale, spune că medicii americani le vor preda elevilor n limba engleză noţiuni medicale complexe, care completează cursurile şcolii. "Este prima unitate de nvăţămnt din ţară care colaborează cu echipa de medici americani. Dr. Antonio Zappa este un profesionist şi a propus ca un grup de cinci elevi ai şcolii să meargă n Boston pentru schimb de experienţă", ne-a spus Claudia Ştefan.

 

COMENTARII

bondarul:
Traiasca exportul
Intentia americanilor este excelenta dar cel mai probabil consecintele vor fi altele decat cele asteptate. Totul se va solda cu un nou export de personal catre alta tara, respectiv USA. Scolarizarea de 3 saptamani nu este decat un triaj pentru a lua "crema" - zeama rămne n ţară. Traiască Romnia, ţara din care se poate exporta orice - noi plătim scolarizarea şi alţii se bucură beneficii - halal afaceri !!
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU