Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2845 > 5 minute Nr. 2845 de joi, 22 noiembrie 2007  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 17

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai īmpreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
5 minute

S-au epuizat banii de salarii la Primăria Poşta Cīlnău

Salariaţii şi consilierii locali īl acuză pe primar de management defectuos

articol de: (Florin ZAFIU)
S-au epuizat banii de salarii la Primăria Poşta Cīlnău
 
Pe salariaţii Primăriei Poşta Cīlnău riscă să īi apuce Sărbătorile de Iarnă fără salariile pe ultimele două luni īncasate.
De altfel, primarul i-a anunţat deja că nu le mai poate plăti salariile pe luna noiembrie. Primarul Gheor­ghe Lazăr susţine că banii nu vor putea fi viraţi īn conturile salariaţilor din cauza faptului că bugetul primăriei este gol. Consilierul local Stelian Mihalcea susţine că situaţia de fapt este generată de managementul defectuos al primarului. Mai concret, el spune că la Poşta Cīlnău Primăria a ajuns īn situaţia de a nu mai īncasa taxele şi impozitele cetăţenilor. Īn plus, spune consilierul Mihalcea, primarul plăteşte trei pentru a desfăşura o activitate de care se poate ocupa o singură persoană.

 

COMENTARII

amandina:
Mihalcea?
Din cate stiu eu, dr-ului Mihalcea nu-i prea place munca.

Afirmatia asta, cum ca primarul plateste 3 persoane pentru a desfasura o activitate de care se poate ocupa una singura o gasesc putin hazardata. Munca d-lui Mihalcea cati o fac? Nu ma refer la postul de consilier ci cel de medic veterinar la SC XXXXX SRL cand ajunsese ca unul din angajatii firmei sa faca toata treaba d-lui doctor ocupat cu politichia. Am inteles ca acum candideaza la Primarie (daca iese o sa aveti un primar pe cinste ;-), hai noroc)
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU